2777
2789
عنوان

خاله بازی

214 بازدید | 17 پست

خانما سلام دختر ۳ سال و ۳ ماه من در کل به اسباب بازی از بچگی علاقه زیادی نداشت و الان مدتی هست همه بازی ها رو که ی کمی بازی میکرد رو رها کرده یعنی اصلا طرف هیچ بازی نمیره و فقط خاله بازی دکتر بازی فروشندگی خیالی ارایشگری خیالی مامان بازی و .....همش میگه من دکترم برام نسخه مینویسه‌ معاینه میکنه آرایشگر میشه مامانم میشه میاد خونه ام مهمونی خانم همسایه میشه مغازه دار میشه و .....و بقدری‌ تو اون نقش فرو میره که من باور میشه مثلا فروشنده شده بود میگفت فلان چیز پشت سرتون هست و خیلی جدی دست میذاشت به دیوار و میگفت مگه نمی بینی و ......دوست دارم هست بقیه بچه ها با عروسک و وسایلش بازی کنه 

مشکل دوم من سوال پرسیدن هست و اینکه گاهی سوالات الکی میپرسه با اینکه جواب رو میدونه‌.

میگم نکنه ی وقت مشکلی داشته باشه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چه مشکلی طبیعی مام بچه بودیم همینطوری بودیم😁

من بچگی همش با عروسکم‌ و خرگوشام‌ سرگرم بودم‌.

در مورد سوال پرسیدن نظری ندارین

خداحفظش کنه بنظر من نه تنها مشکل نداره بلکه بچه باهوشیه 

در مورد سوالهای الکی که میپرسه چی‌.مثلا لباس خودش رو میاره، و میگه این لباس برای کیه؟کی گرفته چه رنگیه و ....من دختر کی میشم و .....وفتی هم میگم نمیدونم خودش جواب رو میگه

من بچگی همش با عروسکم‌ و خرگوشام‌ سرگرم بودم‌. در مورد سوال پرسیدن نظری ندارین

نه عزیزم اون مشکلی نیست دخترا از حرف زدن خیلی خوششون میاد با اینکه جواب میدونن دوست دارن بازم به هربهونه ای باهات حرف بزنن همه بچه ها تقریبا اینطورین

پسر منم همینطوریه.سوال میدونه ها چند بار میپرسه.نگران نباش

خداروشکر که یکی مثل دختر من پیدا شد که هی سوال میمرسه.وای انقدر حرص خوردم‌ همش.و اینکه هنوز کفشاش‌ اشتباه میپوشه خیلی از بچه ها رو دیدم سریع یاد گرفتن

در مورد سوالهای الکی که میپرسه چی‌.مثلا لباس خودش رو میاره، و میگه این لباس برای کیه؟کی گرفته چه رنگ ...

بازم طبیعیه.پسر من میدونه لباس باباش یا من خریدیم میپرسه کی خریده و خودش میدونه کی خریده.بچه ها دنیای عجیبی دارن

خوشحالی یعنی ....
در مورد سوالهای الکی که میپرسه چی‌.مثلا لباس خودش رو میاره، و میگه این لباس برای کیه؟کی گرفته چه رنگ ...

جوابشو همیشه بده (بیجواب نذار سوال بچه رو)

بچها اینجورین کلا عادت دارن چیزاییو که میدونن بپرسن تا جلب توجه کنن

خداروشکر که یکی مثل دختر من پیدا شد که هی سوال میمرسه.وای انقدر حرص خوردم‌ همش.و اینکه هنوز کفشاش‌ ا ...

پسر منم هنوز مستقل نشه نمیدونم چجوری یادش بدم اصلا دل نمیده واسه یاد گرفتن

خوشحالی یعنی ....
اتفاقا اینا نشونگر ذهن خلاقشه

ممنون عزیزم از حرفات .میشه بگین بچه ها کی کفشاشون‌ رو درست میپوشن‌.دختر من انقدر حواسش به جاهای دیگه هست که کفش و دمپای که جلو پاش جفت کردم رو اشتباه میپوشه‌

گاهی هم میگم درست بپوش میگه بذار الان اشتباه بپوشم

خداروشکر کن که هم باهوشه و هم خلاق و ذهن خوبی داره سوال پرسیدنم طبیعیه دیگه اقتضای سنشه میخواد ...

ممنون از شما که وقت گذاشتین‌ جواب دادین