2777
2789
عنوان

خاطره بارداری و زایمان 🚼

| مشاهده متن کامل بحث + 4364 بازدید | 80 پست
سلام عزیزم، منم خاطرت رو خوندم خیلی خوب بود. ینی واقعا به این راحتی زایمان کردی یا برا ابنکه ما نترس ...

سلام عزیزم

نه حقیقت رو گفتم

ارزوم بود دوباره زایمان و لحظه بغل کردن بچم برام تکرار بشه که به لطف خدا الان دوباره باردارم و تو ۲۷ هفته ام

گلم درمورد ورزش حتما با ماما و دکترت مشورت کن

یه سری ورزشهای سبک هستش که باتوجه به شرایطت دکترت یا ماما میگه

من تو کل بارداریم کارهام رو خودم کردم و پیاده روی هم داشتم البته هرروز نه بیشتر وقتها ک از ۳۶ به بعد تقریبا هرروز اندازه حدود یه ساعت یا بیشتر

و از ۳۶ به بعد با توپ مخصوص زایمان ورزش کردم

روش نشستم قردادم و چپ راس و جلو و عقب میرفتم حدود ۴۵ دیقه تا یه ساعت

از ۳۸به بعد علاوه بر اینها بپر بپر هم میکردم تا موقع زایمانم اینها رو انجام دادم

عزیزم برو خانه بهداشت محلتون ببین کلاس بارداری و زایمان دارن شرکت کن من الان شرکت میکنم انلاین خیلی خوبه اطلاعاتت بالا میره و ورزش هم یاد میده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم، منم خاطرت رو خوندم خیلی خوب بود. ینی واقعا به این راحتی زایمان کردی یا برا ابنکه ما نترس ...

عزیزم اطلاعاتت رو بالاببر جرات هم پیدا میکنی

از اول خلقت تا الان زنها طبیعی زایمان میکردن و همه هم میتونستن خداروشکر الان با پیشرفت علم خیلی کمتر مشکل پیش میاد

پس توکلت به خدا باشه از خدا کمک بخواه و روحیت رو بالا ببر

به نظرم علاقه و توکل کردن به خدا تو زایمان طبیعی توی تحمل درداش خیلی تاثیر داره و ورزش کردن خیلی موثر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اطلاعاتت رو بالاببر جرات هم پیدا میکنی از اول خلقت تا الان زنها طبیعی زایمان میکردن و همه هم ...

پس اون مادرایی که دور از جون دور از جون تو زایمان طبیعی از بین میرن چی؟ 

یا اونایی که خیلی عذاب میکشن و میگن مرگو به چشم خودمون دیدیم.

منم همش میترسم اونجوری باشم، چون کلا خیلی نازک نارنجیم، حتی امپولم میزنم یه جیغ کوچیک میزنم، از خون گیری تو ازمایشگاه هم میترسم و نگاه نمیکنم. آستانه دردم خیلییی پایینه

سلام عزیزم نه حقیقت رو گفتم ارزوم بود دوباره زایمان و لحظه بغل کردن بچم برام تکرار بشه که به لطف خ ...

من الان انقدر بیحالم که حوصله ورزش ندارم درحالیکه قبل بارداری هرروز ورزش میکردم خیلی با اراده بودم. الان یکم نیرم پیاده روی رون پام ضعف میره😞

ماما همراه از کجا باید بگیریم؟ دکتر خودمون کفایت نمیکنه؟ شما کدوم شهرین؟

پس اون مادرایی که دور از جون دور از جون تو زایمان طبیعی از بین میرن چی؟  یا اونایی که خیلی عذا ...

باور میکنی منم موقع ازمایش دادن نگاه نمیکنم و رومو برمیگردونم کلا هیچ دردی رو جز درد زایمان رو تحمل نمیکنم

عزیزم اگر میتونی بیمارستان دولتی زایمان نکن 

اونهایی که اونطور میشن یا لگنشون مناسب نیست یا بچه جاش خوب نیست ببین موقع زایمان بچه باید سرش بیاد تو کانال زایمان وقتی کسی که ورزش نمیکنه ممکن زوتر ۱۰ سانت شده باشه ولی تا بخواد سر بچه بیا پایین زمان ببره و همین باعث میشه بیشتر درد بکشه و انرژیش تحلیل بره

من الان انقدر بیحالم که حوصله ورزش ندارم درحالیکه قبل بارداری هرروز ورزش میکردم خیلی با اراده بودم. ...

حالت طبیعیه از ۲۰ به بعد انشاءالله بهتر میشی 

من تهرانم

ماما همراه رو از خود بیمارستانی که مد نظر داری میتونی بگیری البته من نگرفته بودم و فقط دکترم بود

اخی چقد حس و انرژی مثبت داشت خاطره ت. خیلی قشنگ نوشتی. دخترت الان چند وقتشه؟ 

ممنونم مهربونم😘

خداروشکر که خوشتون اومد😊

دخترم الان ۲ سال و ۱۹ روزش

اخی چقد حس و انرژی مثبت داشت خاطره ت. خیلی قشنگ نوشتی. دخترت الان چند وقتشه؟ 

عزیز بارداری ؟

یعنی از طبیعی راضی بودین؟ خوب بود؟ بازم حاضرین طبیعی بیارین؟

اره عزیزم

الان ۲۸ هفته ام و انشاءالله شرایطم جور باشه طبیعی میارم

واقعا ارزوم بود دوباره تجربش کنم

یعنی از طبیعی راضی بودین؟ خوب بود؟ بازم حاضرین طبیعی بیارین؟

البته ورزش کردن و اگاهی مثل شرکت کردن تو کلاس های بارداری خیلی موثر تو روند زایمان 

البته ورزش کردن و اگاهی مثل شرکت کردن تو کلاس های بارداری خیلی موثر تو روند زایمان 

ممنون عزیزم ایشالا زایمان راحتی داشته باشی

من خیلی از سزارین میترسم و اصلاااا دوس ندارم

ایشالا که زایمان طبیعی منم راحت باشه😢😢

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
ممنون عزیزم ایشالا زایمان راحتی داشته باشی من خیلی از سزارین میترسم و اصلاااا دوس ندارم ایشالا که ...

دقیقا منم از سزارین میترسیدم به خاطر همین سعی کردم اطلاعاتم رو درمورد طبیعی بالا ببرم و کارهایی که باعث میشد راحت تر بشه رو انجام بدم

خداروشکر خیلی راضی بودم و الانم دوباره همون ورزشها و پیاده روی رو انشاءالله انجام میدم

انشاءالله که شما هم زایمانی عالی و راحتی رو تجربه کنی گلم

راستی توی بارداریت برای زایمانت دعا کن حتی همون شرایطی رو که دوست داری رو از خدا بخواه باورکن همون طور یا حداقل نزدیک به همون میشه

دقیقا منم از سزارین میترسیدم به خاطر همین سعی کردم اطلاعاتم رو درمورد طبیعی بالا ببرم و کارهایی که ب ...

منم خیلی ورزش و پیاده روی میکردم 

همراه با ماساژ پرینه

ولی خب نی نی پیشم نموند سقط شد😢😢

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!