2777
2789
عنوان

خاطره بارداری و زایمان 🚼

| مشاهده متن کامل بحث + 4364 بازدید | 80 پست
اون موقع که زور میزنی اگه یه وقت حس دستشویی داشتیم چی؟؟؟ یکی دیگم بعد بخیه میتونی مدفوع کنی  بخ ...

ببین گلم اتفاقا تو کلاس های بارداری بهمون گفتن شما پی پی کنین ما خوشحال میشیم ینی اینکه بچه داره دنیا میاد سر زایمانمم همش دکترم بهم میگفت احساس دفع نداری منم میگفتم نه تخت کناریم موقع زور زدن پی پی کردو ماما و پرستاره تشویقش میکردن و خوشحال بودن و بهش میگفتم ادامه بده آفرین😀 ولی به من همش دکترم می‌گفت احساس مدفوع داری منم با ناراحتی میگفتم نه😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اون موقع که زور میزنی اگه یه وقت حس دستشویی داشتیم چی؟؟؟ یکی دیگم بعد بخیه میتونی مدفوع کنی  بخ ...

نه تونستم و اذیت هم نشدم خداروشکرالبته بخیه منو به کنار زد ینی از سمت روم پام زد نه به سمت مقعد و راحت بودم و بعد زایمان فقط باید حواست باشه یبوست نگیری چون اگر بگیری اذیت میشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس طبیعی هست شما کجا زایمان کردین؟ کلاس کجا میرفتین؟

من تهرانم

بیمارستان سیدالشهدا تو بازار دکترمم سیده مونا محمدی بود هم از دکترم هم از پرسنل و رسیدگی بیمارستان خیلی راضی بودم همون بیمارستان کلاس داشت رفتم

نه تونستم و اذیت هم نشدم خداروشکرالبته بخیه منو به کنار زد ینی از سمت روم پام زد نه به سمت مقعد و را ...

اااا من چقد بچم تا الان فکر میکردم سمت مقعد میزنن  خدا خیرت بده دغدغه ای ندارم دیگه دعا کن به خوبی پیش بره ۲ ماه دیگه

اااا من چقد بچم تا الان فکر میکردم سمت مقعد میزنن  خدا خیرت بده دغدغه ای ندارم دیگه دعا کن به خ ...

عزیزم اتفاقا اصلش اینه که سمت مقعده ولی به سمت رون هم میزنن 

من تهرانم بیمارستان سیدالشهدا تو بازار دکترمم سیده مونا محمدی بود هم از دکترم هم از پرسنل و رسیدگی ...

ممنونم از راهنماییات کسی نبود بپرسم ازش یه فامیل داشتیم میگفت من تا پشت اون انتها  پاره شدم همس میترسیدم با حرفات انرژی گرفتم

اااا من چقد بچم تا الان فکر میکردم سمت مقعد میزنن  خدا خیرت بده دغدغه ای ندارم دیگه دعا کن به خ ...

ان‌شاءالله که به خوبی پیش می‌ره و دو ماه دیگه به موقع و به راحتی زایمان میکنی و نی نی نازت رو به سلامت بغل میگیری گلم😘

ممنونم از راهنماییات کسی نبود بپرسم ازش یه فامیل داشتیم میگفت من تا پشت اون انتها  پاره شدم همس ...

خواهش می کنم گلم

خداروشکر

اگر هر وقت سوال داشتی ازم بپرس بلد باشم و بتونم حتما جواب میدم عزیزم

سمت رون‌باز من میگم نشستن بلند شدن دستشویی رفتن اذیت نمیکنه اونقد که پشتمیکنه

آفرین اره چون خواهر شوهر منم چند ماه پیش زایمان کرد اون به سمت مقعد برش خورد بنده خدا نمی‌تونست راحت بشینه و اذیت میشد

همین هم شد و الان عاشقانه دوست دارم دوباره تجربه کنم دخترم وزنش ۳۲۷۰ با قد ۵۱/۵ دقیقا ۳۹ هفته دنیا ا ...

سلام عزیزم، منم خاطرت رو خوندم خیلی خوب بود. ینی واقعا به این راحتی زایمان کردی یا برا ابنکه ما نترسیم اینجوری توضیح دادی؟

من الان میگم ۹۰ درصد سزارین میخوام هفته ۱۲ هستم تازه. ولی اگه جرات کردم طبیعی بیارم پس از کی باید ورزش رو شروع کنم؟ چون ورزش مال زایمان طبیعیه فقط درسته؟ اصلا چه ورزش هایی باید بکنیم؟ من هیچی بلد نیستم