2777
2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 29 پست
اخه نمیشه فکر نکرد هرچی خودمو سرگرم میکنم بازم ته دلم بهش فکر میکنم مخصوصا الان همش به این فک میکنم ...

درست عین من...

همش میگم اگه مونده بود الان ۴ماهه تو بغلم بود😭😢😢

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه نمیشه فکر نکرد هرچی خودمو سرگرم میکنم بازم ته دلم بهش فکر میکنم مخصوصا الان همش به این فک میکنم ...

ببین اینو که میگم خودم تجربه کردم منم دو بار مجبور شدم سقط کنم(قلب بچه بعد از یه مدت دیگه نمی زد) اولش خیلی خوب و سریع باردار میشدم ولی اینقدر فکر و خیال کردم که قرص میخوردم آمپول میزدم آخرش فولیکول چند تا داشتم سری آخر دکتر گفت یه دونه فولیکول بیشتر نداری این بار نمیشه منم آمدم خونه اینقدر گریه کردم گفتم دیگه بی خیال میشم موقع پریود هم خونریزی داشتم کلا از فاز بچه داشتن آمدم بیرون ولی دیدم مثل همیشه نیست رفتم دکتر از نوشن خود دکتره هم باور نمی کرد شما هم بی خیال باش ان شاءالله سری دیگه تایپیک میزنی بارداری

خیلی سخته واقعا شما هم بچه اولتون بود؟

آره اولیش بود...با اولین اقدام باردار شده بودم..بعدش ۶ماه استراحت دادم ب خودم‌الانم‌۴ماهه اقدامم اما نمیشه....شما هم اولیشه؟؟؟راحت باردار شدین؟؟کی فهمیدین تنبلی دارین

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
ببین اینو که میگم خودم تجربه کردم منم دو بار مجبور شدم سقط کنم(قلب بچه بعد از یه مدت دیگه نمی زد) او ...

انشالله 

منو شوهرم هر دو عاااشق بچه ایم واقعا سخته برامون بدون بچه

آره اولیش بود...با اولین اقدام باردار شده بودم..بعدش ۶ماه استراحت دادم ب خودم‌الانم‌۴ماهه اقدامم اما ...

اره منم اولیشه

نه اوندفعه هم که باردار شدم با قرص و امپول بوده من همون ماههای اول فهمیدم تنبلی دارم اخه خیلی واسه بچه عجله داشتم حتی دوس داشتم بلافاصله بعد عروسی بچه دار شم متاسفانه الان دو سال گذشته ولی نشده

کی سقط داشتین؟تو هفته چندم؟

یکی ۸هفته اول ازدواجم یکم فروردین نمیدونستم باردارم کمدجابجاکردم یکی۲۶هفته پارسال ۱۱فروردین زایمان زودرس داشتم😔

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
یکی ۸هفته اول ازدواجم یکم فروردین نمیدونستم باردارم کمدجابجاکردم یکی۲۶هفته پارسال ۱۱فروردین زایمان ز ...

خیلی ناراحت شدم من فک میکردم خودم سختی کشیدم ولی تو ۲۶ هفته واقعا سخته انشالله خدا به زودی یه نی نی سالم بهت میده عزیزم یکی به من میده😊

خیلی ناراحت شدم من فک میکردم خودم سختی کشیدم ولی تو ۲۶ هفته واقعا سخته انشالله خدا به زودی یه نی نی ...

ان شاال‍ا‍ه گلم بالأخره مامان میشیم..آره من اون ۸هفته زیادم اذیتم نکرداما۲۶هفته دیگه بزرگ بودچقدقربون صدقه حرکاتش میرفتم،، صداقلبش،، لباس کوچولوهایی ک براش گرفته بودم اوففففف هنوزیادش میوفتم دلم میسوزه خیلی اگه میموندالان دیگه تقریبن ۱سال وسه یا۴ماهش بود😔حالاان شاال‍ا‍ه یکی بعدی میمونه خداکریمه

انشالله عزیزم خدا بزرگه تحت درمانی الان؟

قربونت❤آره این بارامکان داره سرکلاژ بشم وقتی بارداربشم اگه نشم استراحت مطلقققق