سلام بچه ها من دو ساله ازدواج کردم از اولشم نی نی میخواستم ولی نشده تا الان البته یه سقط ۴هفته ای داشتم الانم ۵ماه از سقطم میگذره بازم تو اقدامم ولی نمیشه از لحاظ روحی داغونم واقعا نمیدونم چکار کنم تحت نظر دکترم هستم
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
ببین اینو که میگم خودم تجربه کردم منم دو بار مجبور شدم سقط کنم(قلب بچه بعد از یه مدت دیگه نمی زد) اولش خیلی خوب و سریع باردار میشدم ولی اینقدر فکر و خیال کردم که قرص میخوردم آمپول میزدم آخرش فولیکول چند تا داشتم سری آخر دکتر گفت یه دونه فولیکول بیشتر نداری این بار نمیشه منم آمدم خونه اینقدر گریه کردم گفتم دیگه بی خیال میشم موقع پریود هم خونریزی داشتم کلا از فاز بچه داشتن آمدم بیرون ولی دیدم مثل همیشه نیست رفتم دکتر از نوشن خود دکتره هم باور نمی کرد شما هم بی خیال باش ان شاءالله سری دیگه تایپیک میزنی بارداری
آره اولیش بود...با اولین اقدام باردار شده بودم..بعدش ۶ماه استراحت دادم ب خودمالانم۴ماهه اقدامم اما نمیشه....شما هم اولیشه؟؟؟راحت باردار شدین؟؟کی فهمیدین تنبلی دارین
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
آره اولیش بود...با اولین اقدام باردار شده بودم..بعدش ۶ماه استراحت دادم ب خودمالانم۴ماهه اقدامم اما ...
اره منم اولیشه
نه اوندفعه هم که باردار شدم با قرص و امپول بوده من همون ماههای اول فهمیدم تنبلی دارم اخه خیلی واسه بچه عجله داشتم حتی دوس داشتم بلافاصله بعد عروسی بچه دار شم متاسفانه الان دو سال گذشته ولی نشده