2777
2789
من هنوز جنینامو انتقال ندادم . تا الان که داضی بودم . وضعیت منو خیلی خوب کنترل کردن . با اینکه 25 تا ...

خب خداروشکر 

موفق باشی 

ان شاءالله ک بزودی دامنت سبز بشه دوستم 

چند تا جنین داری

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میخوام فقط تایین جنسیت کنم دوقلو

عزیزم خودت بهتر میدونی ولی واسه تعیین جنسیت حیف نیست این همه هزینه کنی و عوارض دارو تحمل کنی و سختی بکشی؟ میدونی چقدر این راه سخته؟ تو دوران بارداری باید روزی دوتا آمپول عضلانی و یه آمپول دورنافی بزنی.‌.. استراحت داشته باشی ...سختی و رفت و آمدش زیاده بازم فکراتو بکن گلم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
21 

ای جونم پس امیدوار باش 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
عزیزم خودت بهتر میدونی ولی واسه تعیین جنسیت حیف نیست این همه هزینه کنی و عوارض دارو تحمل کنی و سختی ...

فکرامو کردم واقعا دلم میخواد دوقلو داشته باشم با اون جنسیتی که داشته باشم خودمم درباره هزینه اشش خیلی دودلم چون خیلی کارارو بخاطر پولش نکردم و بعدش ناراحت شدمو یه جور شد عقده برام میخوام اینو انجام بدم 

فکرامو کردم واقعا دلم میخواد دوقلو داشته باشم با اون جنسیتی که داشته باشم خودمم درباره هزینه اشش خیل ...

بهرحال موفق باشی عزیزم .امیدوارم به خواسته دلت برسی

منم هردو بجه م رو با ای وی اف به دست آوردم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ایشالله زنده باشن سالم مشکل داشتین 

ذخیره تخمدانم خیلی کم بود بار اول دارو مصرف کردم وقتی رفتم برا پانکچر سونو کرد گفت فقط یه فولیکول داری😐با اون همه دارویی که مصرف کرده بودم.بعد از تخمک اهدایی استفاده کردم

ممنون ببخشید ناراحتتون کردم   شما کجا ای وی اف کردین

خواهش میکنم.بار اول تحت نظر دکتر رضا نصر

بارداری دومم با دکتر سهیلا عارفی بیمارستان عرفان