من هنوز جنینامو انتقال ندادم . تا الان که داضی بودم . وضعیت منو خیلی خوب کنترل کردن . با اینکه 25 تا ...
خب خداروشکر
موفق باشی
ان شاءالله ک بزودی دامنت سبز بشه دوستم
چند تا جنین داری
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
عزیزم خودت بهتر میدونی ولی واسه تعیین جنسیت حیف نیست این همه هزینه کنی و عوارض دارو تحمل کنی و سختی بکشی؟ میدونی چقدر این راه سخته؟ تو دوران بارداری باید روزی دوتا آمپول عضلانی و یه آمپول دورنافی بزنی... استراحت داشته باشی ...سختی و رفت و آمدش زیاده بازم فکراتو بکن گلم
بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
عزیزم خودت بهتر میدونی ولی واسه تعیین جنسیت حیف نیست این همه هزینه کنی و عوارض دارو تحمل کنی و سختی ...
فکرامو کردم واقعا دلم میخواد دوقلو داشته باشم با اون جنسیتی که داشته باشم خودمم درباره هزینه اشش خیلی دودلم چون خیلی کارارو بخاطر پولش نکردم و بعدش ناراحت شدمو یه جور شد عقده برام میخوام اینو انجام بدم
ذخیره تخمدانم خیلی کم بود بار اول دارو مصرف کردم وقتی رفتم برا پانکچر سونو کرد گفت فقط یه فولیکول داری😐با اون همه دارویی که مصرف کرده بودم.بعد از تخمک اهدایی استفاده کردم
بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿