بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتراش خوب نیست دارو ایرانی میدن.تو همین سایت خوندم هرکی رفته دولتی بی نتیجه بوده فقط پولش هدر رفته
فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿
دکتراش خوبن ولی در کل بستگی ب وضعیت بیمار داره ک جواب بدهدیا نه
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
آره خیلی...تازه الان بیشتر شده من پارسال این موقع ها انتقال دادم. الان داروها گرونتر شدن
البته من بیمه مکمل دارم بیشتر هزینه هارو داد
فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
ولی صارم دیدم ک زوج سالم بودن فقط واسه تعیین جنسیت اومدهدبودن
بازم از دولتی ها سوال کن بنظرم مشگلی ندارن انجام میدن
راضی بودی گلم دوست من اونجا کار میکنه دکتراشو تعریفرمیکنه
من هنوز جنینامو انتقال ندادم . تا الان که داضی بودم . وضعیت منو خیلی خوب کنترل کردن . با اینکه 25 تا تخمک داشتم ولی اصلا علائم هایپری نداشتم . محض احتیاطم اون ماه انتقال ندادم برام . در صورتیکه من خیلیارو تو سایت دیدم بعد پانکچر خیلی حالشون بد بود من خوب بودم خدارو شکر .دکتراش و ماماهاش خیلی با حوصله و دقیق و مهربونن