2777
2789
من کرجم 

برو بیمارستان ارش بهترین دکترا ناباروری توشن مثل اشرف معینی کلا باداروهاش میشه ۵بادفترچه ۷بی دفترچه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

دکتراش خوب نیست دارو ایرانی میدن.تو همین سایت خوندم هرکی رفته دولتی بی نتیجه بوده فقط پولش هدر رفته

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
صارم چطوره

دکتراش خوبن ولی در کل بستگی ب وضعیت بیمار داره ک جواب بدهدیا نه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
هزینه ها خیلی سنگینه😣

آره خیلی...تازه الان بیشتر شده من پارسال این موقع ها انتقال دادم. الان داروها گرونتر شدن

البته من بیمه مکمل دارم بیشتر هزینه هارو داد

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
منم کرجم ابن سینا رفتم تو بیمارستان کمالی 

راضی بودی گلم 

دوست من اونجا کار میکنه دکتراشو تعریفرمیکنه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من مشکل ندارم انجام میدن 

دولتی رو نمیدونم 

ولی صارم دیدم ک زوج سالم بودن فقط واسه تعیین جنسیت اومدهدبودن

بازم از دولتی ها سوال کن بنظرم مشگلی ندارن انجام میدن

راضی بودی گلم  دوست من اونجا کار میکنه دکتراشو تعریفرمیکنه

من هنوز جنینامو انتقال ندادم . تا الان که داضی بودم . وضعیت منو خیلی خوب کنترل کردن . با اینکه 25 تا تخمک داشتم ولی اصلا علائم هایپری نداشتم . محض احتیاطم اون ماه انتقال ندادم برام . در صورتیکه من خیلیارو تو سایت دیدم بعد پانکچر خیلی حالشون بد بود من خوب بودم خدارو شکر .دکتراش و ماماهاش خیلی با حوصله و دقیق و مهربونن 

و خدایی که به شدت کافیست ...