2777
2789
عنوان

پسرم....

395 بازدید | 22 پست

دو سالشه. امروز صبح بردمش دکتر تب داشت و گلو درد.‌دکتر بهش بروفن داده که هر ۸ ساعت ۵ سی سی بدم. اما باز تبش پایین نمیاد. 

مدام تبش بالا میره و از درد گلوش گریه میکنه.

چیکار کنم؟؟؟؟؟ الان مجبور شدم بهش نصف شیاف دیکلوفناک زدم.

❤👬❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف استا بزار تبش میاد پایین

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂

چقد تب و مریضی تو بچها زیاد شده منم استرس گرفتم بچم خدانکرده مریض نشه..با شیاف سریعتر پایین میاد

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
شیاف استا بزار تبش میاد پایین

نمیاد. نهایتش یکساعت پایینه دوباره بالا میره. 

ساعت ۱۱ شب بهش ۵ سی سی بروفن دادم. الان باز تبش تا۳۹ بالا رفت مجبور شدم شیاف بزنم😔

❤👬❤
نمیاد. نهایتش یکساعت پایینه دوباره بالا میره.  ساعت ۱۱ شب بهش ۵ سی سی بروفن دادم. الان باز تبش ...

پاشویه کن شیاف بزار نزار بره بالا

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
چقد تب و مریضی تو بچها زیاد شده منم استرس گرفتم بچم خدانکرده مریض نشه..با شیاف سریعتر پایین میاد

من دوتا بچه هامم مریض شدن. 

بخدا امروز پدرمو دراوردن. از بس که گریه کردن. یکی از اب بینیش کلافه اس.یکی از زور تب ناله میکنه😢

❤👬❤