2777
2789
عنوان

جای من کجاست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186213 بازدید | 2148 پست

سلام و درود بی پایان من به شما عزیزان 🌺🌺🌺❤️از اینکه هنوز از قصه های من خسته نشدین ممنونم 🌹🌹🌹❤️منم به عشق اشتیاق شما هنوز می نویسم و با اینکه برنامه ی من برای داستان روز شنبه بود بازم نتونستم در مقابل خواسته ی شا مقاومت کنم اینه که برنامه ی خودمو به اطلاع شما می رسونم ..داستان این من و این تو چهارمین داستانی بود که در کانال قرار گرفت ..این داستان با باز نویسی بهتر ارزش خوندن داره و من از شمایی که از اول توی کانال بودید دعوت می کنم یکبار دیگه این داستان رو مرور کنید که یادم هست اون زمان حدود سه هزار نفر عضو بودن ..که حتما شما هم تغییرات عمده ای که در این داستان داده شده رو به خوبی احساس می کنید ..شاید منم فرصتی داشته باشم تا داستان جدیدم رو که امید وارم مورد علاقه ی شما قرار بگیرد رو نوشته و آماده کنم ....امیدوارم لذت ببرید🌿🌿🌿🌿ناهید

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

مرسی عزیزم تنت سلامت 🥰🥰🥰

سلام گلم همچنین شما 

@خرگوشی @کژن دوستان تا پایان قسمت آخر و گذاشتم و داستان پرواز آنه به پایان رسید،فعلا خانم گلکار داستان جدید،نذاشتن موفق و سلامت باشین شب خوش 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلم همچنین شما  @خرگوشی   @کژن   دوستان تا پایان قسمت آخر و گذاشتم و داست ...

مرسی عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
سلام گلم همچنین شما  @خرگوشی   @کژن   دوستان تا پایان قسمت آخر و گذاشتم و داست ...

😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
شاید ده بار از  اون راهروی دادگستری بالا و پایین رفته بودم تا تونستم دادخواستم رو آماده کنم برا ...

سلام خوبید امیدوارم حالتون خوب باشه دیگه داستان نمیذارید

سلام خوبید امیدوارم حالتون خوب باشه دیگه داستان نمیذارید

سلام عزیزم خوبم ممنون که جویا بودین نه دیگه عزیز دلم میتونی کانال خانم گلکار جوین شید و داستان جدید رو که خیلی هم زیباست بخونید

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
سلام عزیزم خوبم ممنون که جویا بودین نه دیگه عزیز دلم میتونی کانال خانم گلکار جوین شید و داستان جدید ...

😭😭😭😭😭آخه اینجا خیلی لذت میبردم خیلی زحمت کشیدید تو این مدت تنتون سلامت وروزگارتون خوش و خرم درکنارخانواده❤❤❤❤  

سلام عزیزم خوبم ممنون که جویا بودین نه دیگه عزیز دلم میتونی کانال خانم گلکار جوین شید و داستان جدید ...

پیچش ندارم زحمت میکشید برام پیچش و بفرستید 

😭😭😭😭😭آخه اینجا خیلی لذت میبردم خیلی زحمت کشیدید تو این مدت تنتون سلامت وروزگارتون خوش و خرم درک ...

فدات عزیزم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

@nahid golkar

تو اینستا nahid golkar سرچ کنید 

ممنون خانمی که وقت میزارین . ولی کاش خانم گلکار برای قسمت پایانی سریع دکمه آف رو نمیزدند . بعد از اینهمه توضیح جزئیات سریع داستان تموم می کنند .

باز هم تشکر می کنم از شما دوست عزیز.

سلام عزیزم واقعا دمت گرم زحمت کشیدی این همه داستان رو گذاشتی.بازم بزار

خواهش میکنم گلم