2789
عنوان

جای من کجاست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 189756 بازدید | 2148 پست
عزیزم داستان جدید نداریم؟؟؟؟؟اگه داشتیم تاپیک جدید بزن عزیزم این دیگه خیلی طولانی شده..معصومه جون بب ...

عزیزم هنوز خانم گلکار داستان جدید نذاشتن اما منم به خاطر اینکه الان هم درس میخونم هم تل کرام شرایطش جوریه که فقط با وی پی  ان میشه رفت دیگه متاسفانه فعلا نمیتونم داستان بزارم اگر دیدم داستان خوبی گذاشتن چشم حتما میذارم و تاپیک. جدید میرزنم و دوستان رو صدا میکنم ممنون از همراهیت عزیز دل

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون معصومه جان🥰  موفق باشی❤ اگر میشه به خانم گلکار بگین تو واتساپ گروپ بزنن  چون به ...

عزیزم گفتن امکان اینکه تو واتساپ گروه بزنن نیست چون نمیشه کانال زد و تعداد ممبرها زباده بیست هزار تا رو نمیتونن بیارن واتساپ 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
ممنون عزیزم شما همیشه لطف میکنید..هرجا هستی موفق باشب❤❤❤

مرسی عزیزم 

داستان #آقای_عزیزمن 💗☺️#قسمت_ آخر- بخش اول خوب اونشب فرح و امیر تدارک شب یلدا رو دیده بودن ..و داش ...

عزیزم میشه نگاه کنی ببینی خانم گلکار داستان جدید گذاشتن یا نه؟معصومه خانم درس میخونن نمیتونن

عزیزم میشه نگاه کنی ببینی خانم گلکار داستان جدید گذاشتن یا نه؟معصومه خانم درس میخونن نمیتونن

سلام گلم خوبی سه روزه تلگرام ندارم پ ر و ک س ی ها وصل نمیشه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

سلام معصومه خانم

خوبین

من از اولی که داستان میزاشتی میومدم میخوندم و دعات میکردم

چون تو این دنیا ی ده دقیقه در روز به دنیای قشنگی میبردیمون فارغ از دردو دلواپسی های زندگیم

ممنوم ازت 

انشاالله موفق باشی

راستی منم درس خواندن رو شروع کردم دوباره حس خوبیه

ولی مثل قبل مغزم نمیکشه،🙁

همیشه دوست داشتم بهت پیام بدم و ازت تشکر کنم

سلام معصومه خانم خوبین من از اولی که داستان میزاشتی میومدم میخوندم و دعات میکردم چون تو این دنیا ...

مرسی عزیزم چه پیام دلگرم کننده ای دادی منم مغزم  نمیکشه ولی باز بهتر از هیچی هست ❤️

سلام گلم خوبی سه روزه تلگرام ندارم پ ر و ک س ی ها وصل نمیشه 

اره واقعا مشکل منم همین بود که پرو. کسی ها وصل نمیشد باید وی. پی.  ان روشن میکردی 

اره عزیزم گذاشتن داستان جدید منم تو ایستا میخونم چون تل گرام با پرو.  کسی نمیشه رفت