2821
2789
عنوان

کارت بانکیم

212 بازدید | 14 پست

بچه ها موقع خرید اینترنتی رمز رو اشتباه تایپ کرده بودم هی دگمه پرداخت رو زدم 

بعد پیام اومد که بیش از تعداد مجاز رمز را اشتباه زده اید.... یعنی کارتم سوخته؟

با درگاه اینترنتی هم کارت بانکی می سوزه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببر بانک 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

عزیزم رمز کارت رو چند بار اشتباه بزنی کارت قفل میشه فردا ببر بانک با کارت ملی یه دقیقه درستش میکنه برات

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
الان که بعد از دو ساعت تلاش کردم پرداخت رو انجام بدم بازم همون پیام رو داد

هزار بار دیگه بزنی باز نمیشه باید ببریش بانک باز کنه برات 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
سلام خانمی اگه از طریق اپلیکیشن ها بوده نسوخته فردا برو عابر بانک رمز دوم کارتت رو عوض کن بعد میتو ...

از طریق اپلیکیشن نبود رفته بودم تو سایت مبین نت اینترنت بخرم موقع پرداخت اشتباه زدم

پس فقط رمز اینترنتیم غیرفعال شده؟ فردا کلی خرید دارم

از طریق اپلیکیشن نبود رفته بودم تو سایت مبین نت اینترنت بخرم موقع پرداخت اشتباه زدم پس فقط رمز اینت ...

احتمالش خیلی زیاده 

واسه من دو هفته این اتفاق افتاد 

خواستم قبض پرداخت کنم که چند بار رمز رو اشتباه زدم