2777
2789
عنوان

برا چی مامانم اینجوری میکنه؟

307 بازدید | 40 پست

بزارین یکم از اول توضیح بدم

من و مامانم اینا همسایه ایم و پسرم یازده ماهشه

هرروز ک بیدار میشم ب مامانم زنگ میزنم ک خیالش راحت باشه اونم گیر میده بیا اینجا وقتی میرم عصر برمیگردم شام میزارم همسرم میاد(همسرم برا ناهار نمیاد)وقتی هم نمیرم ناراحت میشه ک چرا نمیای و....

حالا من چن روزیه میرم باشگا صبا پسرمو تو خواب میبرم خونه مامانم میرم وقتی میام تازه بیدار میشه

پنجشنبه از باشگاه ک اومدم دیدم گشنم از خونمون ۴تا تخم مرغ برداشتم رفتم خونه مامانم آب پز کردم گفتم دوتاشو من بخورم دوتاشم مامان از اونطرف داداشم بیدار شد اون اومد گف برام آب بیار گفتم نمیارم شروع کرد ب داد زدن اره دگ مفت گیر اوردی دوتا دوتا میخوری و....😳مامانم ی کلمه هم بهش نگف اینا چ حرفیه میزنی

منم قهر کردم اومدم خونمون این دو روزم ک تعطیل بود همش خونمون بودم و مامانم میومد ب پسرم سر میزد

حالا امروز بعد باشگا رفتم پسرمو بردارم بیام خونمون دیدم پوشکش رو عوض کرده با اون بوی فجیع بدون نایلون گذاشته تو کیف😕

خونمونم میاد میوه میارم میگه تو خونه ما چیزی نمیخوری منم نمیخورم میدونه ناراحتم ولی ب روش نمیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یادم رف بگم مثلا بابام کار داره ب همسرم میگه تخمه بگیر یا میوه و....ب بابام‌میگه پولشو بده بدم ب ثمین میگیره برا خودش🤐منم از جیب خودم میدم ب همسرم زشته اخه

خب

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

نمیدونم مامانا چشون شده  مامان منم دست کمی از مادر شما نداره

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

حب کارت بده هر روز هر روز می ری خونه مادرت اونجا صبحانه و ناهار می حوزی که چی دختر جون شوهر کردی برو خونه خودت بشین مادرت مگه گنج قارون داره یه نفر رفتی از خونه اش دو نفر برگشتی سر سفره اش والله داداشته داره تحملت می کنه مادرتم راصی نیست بری خونش اون پوشک پی پی رو گذاشته تو کیف منظکرش اینه که باید خودت بچه تو بزرگ کنی

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

حب کارت بده هر روز هر روز می ری خونه مادرت اونجا صبحانه و ناهار می حوزی که چی دختر جون شوهر کردی برو خونه خودت بشین مادرت مگه گنج قارون داره یه نفر رفتی از خونه اش دو نفر برگشتی سر سفره اش والله داداشته داره تحملت می کنه مادرتم راصی نیست بری خونش اون پوشک پی پی رو گذاشته تو کیف منظکرش اینه که باید خودت بچه تو بزرگ کنی

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم