2777
2789

روی پیشونیشه

پیشونیشم پره پشم و موعه

نمیدونیم موهای پیشونیشو برداریم تا همرنگ اون سفیدیه شه یا چی 😐😕

راهنمایی کنین ۱۴ سالشه

کمبود ویتامینه ببر دکتر دارو بده خودش خوب میشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای نکرده ی بیماری هس ک بعضیا تیکه تبکه بدنشون سفید میشه اون نباشههه؟

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
خدای نکرده ی بیماری هس ک بعضیا تیکه تبکه بدنشون سفید میشه اون نباشههه؟

پیسی منظورتع؟ ن این اگزماعه قبلا زده بود دکتر پماد داد خوب شد ولی الان نمیدونم رو پیشونیشه پماد بزنه بره مدرسه خیلی ضایعست رو پشماش 😐😐

عزیزم جای نگرانی نیست از خشکی بیش از حد پوستشه منم همینطوری شدم فک کردم لک و پیس گرفتم رفتم دکتر گفت پوستت زیادی خشکه ی پماد داد گفت فقط وفقط همون قسمت سفیده رو بزن ی روز در میمون زدم کم کم پاک شد

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
اره پوسته پوسته اس

دقیقا مثله من....منم همینطور شدم ولی با خمون پماد خوب شدم...پماد رو شبا بماله که مشکلی با پشماش نداشته باشه😁

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤