2777
2789
عنوان

به کسی که حامله است چجوری تبریک بگم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24486 بازدید | 37 پست
مبارک باشه عزیزم انشالله خوش قدم باشه و ب سلامتی بدنیا بیاد  از طرف منم تبریک بگو

❤❤❤

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه صميمي هستين كه زنگ بزن بگو مامان شدنت مبارك 

بعد براش كارت تبريك بارداري بگير ، گل بگير ، كيك بارداري 

اگه ام همسرش داداشت يا فاميل نزديكته براي باباشم كادو بخر بهش زنگ بزن

سلام خوبی شنیدم توراهی داری مبارکه !! والسلام نامه تمام ، نه مثل مادر بزرگا هی سوال کنیاااا

نه بابا برگه سونو شو با متن طولانی گذاشته اینستا 😐😐باید تبریک بگم میگه دیده هیچی نگفته😅😅

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
اگه صميمي هستين كه زنگ بزن بگو مامان شدنت مبارك  بعد براش كارت تبريك بارداري بگير ، گل بگير ، ...

نه بابا فامیل شوهره 

اگه صميمي هستين كه زنگ بزن بگو مامان شدنت مبارك  بعد براش كارت تبريك بارداري بگير ، گل بگير ، ...

چه پر خرج ،،،، چه کاریه توی این وضع اقتصادی، ،، همون موقع دنیا اومدن بچه ش کادو میگیره کافیه دیگه،،نیس؟

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم