2777
2789

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه هایی ک ایرانسل# دارید وقتی گفتن اپلیکیشن ایرانسل رو نصب کنید ۵۰گیگ(عظمت!!!!! فک کن تا یه سال اینترنت داری) اینترنت هدیه میدیم و شما نصب کردین ، بعد پیامک اومد ک فعتل شد شما در پوست خود نگنجیدید بعد بقیه پیامک رو ک خوندیم گفت تا تاریخ همان روزی ک اپ رو نصب کردی فقط میتونی از ۵۰گیگ استفاده کنید چ شکلی شدید؟؟؟؟

🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓

درسته فقط تا ساعت ۲۴شب همان روز؟؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بجنب هرچی برنامه و فیلم میخوای دانلودکن

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
از اونور ک شارژمون یهو میپره از اینورم ک این 🐒🐒🐒🐒🐒  الان دوس دارم اَپ رو پاک کنم بفرستم ب ...

تا ميتوني فيلم و اهنگ دانلود كن چاره اي نيست ديگه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

تازه اینو فک کن من اصلا ۵۰ گیگ استفاده نکردم و یهویی دیدم نتم قطع شده.

۵۰گیگ رو که تموم اعلام کرده بود هیچ دو گیگ نت ماهانه داشتم صفر شد و حتی ۱۰۰۰تومن شارژم هم رفت.

دزد بیب....

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

من جات باشم‌تند تند موزیک و فیلم دانلود میکنم سر فرصت همشو نگا میکنم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز