2821
2789
چند دادی؟ پشت کمرت تتوش بزرگه؟

دستمو100.پشتمو 150.برا پشتم اندازه گردی کف دستمه 

رابطه ایجاد کن اما وارد رابطه کسی نشو..حیوانات هم به  جفت بقیه کاری ندارن جزخوک🐷🐖...سعی کن زندگیت خوک وارنباشه،..!✋✋ 
فقط خواهشا چیزای خز و خودشاخ پندار تتو نزنید..شیک و س.سکسی بزنید حداقل زیبایی داشته باشه😕

باید چیزایی زد که برا آدم معنا و مفهوم داشته باشه.به غیر از جنبه زیباییش.در غیر این صورت بعد مدتی دلتو میزنه

رابطه ایجاد کن اما وارد رابطه کسی نشو..حیوانات هم به  جفت بقیه کاری ندارن جزخوک🐷🐖...سعی کن زندگیت خوک وارنباشه،..!✋✋ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید چیزایی زد که برا آدم معنا و مفهوم داشته باشه.به غیر از جنبه زیباییش.در غیر این صورت بعد مدتی دل ...

اره.مفهومم مهمه😍

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
چند تا طرح مفهومی پیشنهاد میدید

خیلی بستگی ب خودتون و شخصیتتون داره...تتویی ک یاد اور ی چیزی براتون باشه و حس خوبی بهتون بده...ب خاطرات و اعتقادادتون بستگی داره

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
۲۰ نه ازدواج نکردم من خونوادم مشکلی ندارن با این چیزا ولی دوست پسرم یکم مخالفه 😕 ولی خودش کلی ت ...

ببخشید شما توی تاپیک هاتون از شوهرتون گفتین پس چجور میگین ازدواج نکردین و دوست پسر دارین.البته ببخشید ا کنجکاو شدم.با اجازه استارتر عزیز

خانومای اصفهانی میخوام یه تاتو آرتیست خوب بهتون معرفی کنم که هم کارشون ظریف و تمیزه و هم قیمتشون مناسبه تتو های مینیمال و تکست انگلیسی و فارسی رو با فونت دلخواهتون اجرا می‌کنند.

شماره تماسشون: ۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

پیج اینستا:toranj_tattoo_esfahan

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز