2777
2789
عنوان

تا حالا شده...😐😒😑😑😑😑

301 بازدید | 11 پست

شوهرتون یه کاری برای خانوادتون.انجام بده مثلا کمک کنه پولی به عنوان کمک بده بعد هی به روتون بیاره ؟

مثلا حتی به شوخی حرفشو بزنه

شوهر من الان 15 میلیون از پدرش طلبکاره هیچی نداده باباش بعد پدر من 900 تومن قرض گرفته هی به شوخی میگه منم چون پدرم فعلا وضعیت مالیش 0 شده و همه.پولشو سرمایه کرده به برادرم روم نمیشه چیزی بگم ولی  پدر اون کم کمش 150 میلیون تو بانک داره دلم میشکنه 

انقد دلم پره که اضافه اش از چشام داره میاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا چون خانوادم زیاد کمکش کردن

مشکل ابنه پدر منم دقیقا زیاد کمک کرده تو ساختن خونه هامون کلی کمک کرده

انقد دلم پره که اضافه اش از چشام داره میاد😔
مشکل ابنه پدر منم دقیقا زیاد کمک کرده تو ساختن خونه هامون کلی کمک کرده

کلا شوهرم این طوری نیست به همه کمک میکنه حتی داییم چند بار پول قرض گرفته دنبالش نیست تا خودش پس بده

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

نه میدونه این کار کنه مثل چی از چشمم میوفته کلا اخلاق اینجوری نداره 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم