2777
2789
الان که اومدم دوباره با ادرار همین الان زدم باوجود پریودی   خط تستش خودش کمرنگه .چه برسه بخواد ...

ممکنه بارداری شیمیایی بوده و با پایین اومدن بتا پریود شدی ،ولی بنظرم ادرارت نشت کرده،چون خط کنترل سفیده و بالای خط کنترل ادرار نشت کرده و خط انداخته

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه همون موقع انداخت.تازه ادرارم خیلی کم بود   همین رسیدم خونه گفتم بذارم حتی دسشویی نداشتم .ب ...

به نطرم از میدادی همون روز اول ک لک بود با امپول جلو خونریزی میگرفتی

الهم صل علی محمد و ال محمد

الان که اومدم خونه میتونم استراحت کنم و صبر میکنم تا پاک بشم بعد یه تست صبح میزنم اگر دیدم باز هاله هست میرم ازمایش میدم.اگرم که نه یعنی بتا اونقدر اومده پایین که صفرشده دیگه.خوبه دوستان؟

به نطرم از میدادی همون روز اول ک لک بود با امپول جلو خونریزی میگرفتی

خب تعطیل بود   ومنم دسترسی به ازمایشگاه نداشتم متاسفانه وسپردمش به خدا .از خدا خواستم اگر واقعا خبریه خودش برام حفظش کنه که هرچی خودش بخواد همون میشه.من برام پیش اومده که قبل پریود بی بی هاله بندازه.بعد تو موعدش پریودش شدم بعدش دیگه هاله ای نیست.الان چون یک هفته جلو افتادتعجب کردم وبی بی گذاشتم یه مامایی بهم گفته بود بعد پاکیت اگر دیدی باز هاله داره برو ازمایش بده.

اخه بلافاصله تبدیل به پریودی شد ودیگه حتی منصرف شدم شیاف بذارم که نتیجه عکس نده والکی جلوشونگیرم.

میتونی امروز ازمایش بدی ...شیاف زمان میبره تا قطع پریود ...باید هر ۱۲ ساعت میذاشتی تا بند بیاد...انشالله ک رشد کرده و سالمه

الهم صل علی محمد و ال محمد
ممکنه بارداری شیمیایی بوده و با پایین اومدن بتا پریود شدی ،ولی بنظرم ادرارت نشت کرده،چون خط کنترل سف ...

ممنون عزیزم.ان شالله هرچه زودتر بی بی پررنگ وخوشرنگت رو ببینم خانمی

میتونی امروز ازمایش بدی ...شیاف زمان میبره تا قطع پریود ...باید هر ۱۲ ساعت میذاشتی تا بند بیاد...انش ...

ممنون عزیزم.ان شالله بارداری خوب وراحتی داشته باشی وخواستت باخواسته خدا یکی بشه عزیزم