2777
2789
عنوان

وابستگی پسرم

94 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.خواهش میکنم کسی اگه راهکاری میدونه کمکم کنه.پسرم ۱۵ ماهشه خیلی به من و باباش وابسته است.تو خونه تا من پیشش نشینم با اسباب بازی هم بازی نمیکنه.یه لحظه هم خودش مشغول نمیشه.چیکار کنم؟همه بچه ها اینطورین؟

تو این سن که وابستگی طبیعی 

بهش یاد بده چطور بازی کنه براش وقت بزار ازش توقع یک بازی کامل هم نداشته باش هنوز کوچولو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تو این سن که وابستگی طبیعی  بهش یاد بده چطور بازی کنه براش وقت بزار ازش توقع یک بازی کامل هم ن ...

مرسی عزیز.تازه شاغل هم هستم پیش خودم میمونه سرکارهم.امروز یه ساعت بردم مهد کلی گریه کرده بود.دلم خیلی سوخت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیز.تازه شاغل هم هستم پیش خودم میمونه سرکارهم.امروز یه ساعت بردم مهد کلی گریه کرده بود.دلم خیل ...

عززیزم این دوره میگذره ولی باهاش مدارا کن وگرنه خودت خیلی اذیت میشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

عزیزم ب ا اینکه یاد بگیره با خودش بازی کنه باید ترو  ببینه ک داری بازی میکنه... مثلا دختر من الان اصلا باهام کاری نداره مگر اینکه خوابش بیاد یا گرفته باشه یا یچیزی مث موبایل اینا دستم باشه والا برا خودش میچرخه تو خونه و بازی میکنه.... من عروسکها میارم مث بچه ها باهاشون بازی میکنم همرو میدونم... بعد رو متکا میخوابونمش ن اونم چند بار اول هی نگاه میکرد الان یاد گرفته... یا ظرفیت اسباب بازی رو براش میچینم رو مبل... باز میبرم رو کتابخونه میچینم... اونم یاد گرفته همه چیو اینجوری جابجا میکنم.. مثلا چند تا گردو بهش میدم هی میره رو قفسه ها و اینا میچینه

تو این سن طبیعیه چای برا ایمکه ترسش بریززه تو خونه زیاد بازی قایم کوشک انجام بدید 

وقتیم درکش بهتر شد مطمعنش کن هیچ وقت برا همیشه تنهاش نمیزاری گاهی نیاز هست بری سر کار ولی سرساعت برمیگردی گاهی نیاز هست یک کوچولو بری بیرون میزاریش پیش باباش یا خونه پدربزرگش و یا مهد وقتی ب این درک رسید دیگ اذیت نمیشه و میدونه تو هر شرایطی شما پیشش خواهی بود 

و خیلیم بهش بگو ک دوسش داری نوازشش کنو وقتی بغلش میگیری بگو اخیش انرژی گرفتم یا احیش خستگیم رفت  بهش افتخار کن تا از نبودت نترسه و میدونه ک خر جا بری برمیگردی

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.