2777
2789
عنوان

پليس زن ؟؟؟!!!!!

8113 بازدید | 21 پست

بچه يه پيشنهاد دارم از اينكه برم سركار به عنوان پليس يا افسر و از اين چيزا بنظرتون برم يا نه شرايطش سخته بنظرتون من نميتونم همش با چادر باشم😑

چون ميگن همش بايد مانتو جلو بسته تنت باشه ساق دست چادر حتي بري بيرون نبايد تو مجلس عروسي برقصي و خلاصه  خيلي بسته باشي 😐راسته اگه اينطوره كه بيكاري بهتره

وای عالیه من خیلی دوس دارم😍 چجوری میخوای بری؟

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا😄

اره بابا من خودم پیگیرش بودم امسال همش مرددددد چن جا حدود س جا فقط زن بود افسری کوثرم هنوز معلوم نیست تازه ازمونش غیر مصاحبه با بقیش مثه کنکور سوال درسی طرح میکنن

🖤
والا من ديپلمم دارم از طريق يه آشنا قرار بود برم تو پليس بعلاوه ده كار كنم  حالا ك اينطوره اصلا ...

اگه اشنا داری برو خوبه چون خیلی سخت میگیرن یعنی زن کم میگیرن واقعا 

🖤