2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 212 پست
بحث فضای مجازی فقط تلویزیون نیست... هر گونه صوت و تصویر هم شامل فضای مجازی میشه، بعد نوع تعامل مادر ...

من کلا زیاد اهل تلویزیون نیستم عزیزم 🥰من تعریف و تجربه خودم از اتیسم  بگم  واقعا یک یک اختلاله ببینید مثلا تو بچه هایی که دوقلو هستن و یک قل درگیر میشه و یک قل نه یا مثلا نوع پسرفت رونده اش که کودک حتی تا ۴ سالگی توانایی کلام و رشد طبیعی بوده و بعد پسرفت میکنه یا تو دختران کمتره اینا همه واقعا معماس هنوز تو مدرسه امیرپرهام چند تا دوقلو داریم یکی سالم یکی درگیر با اینکه تو رحم مادر در یک شرایط بودن یا از لحاظ تربیتی همینطور در کل واقعا درمان کامل نداره ببینید یک مثال بزنم در واقع همه جوانب را نمیشه درمان کرد  یک طیف بسیار گسترده است از شدید تا خفیف نوع خفیف بسیار به نرم جامعه نزدیک میشن طبیعی هم هست ولی نوع شدید و متوسط کمی سخته رسوندن شون به نرم جامعه چون اکثرا کلام محدود یا بدون کلام هستن و نیاز به حامی دارن هرچند با هنر و ورزش بسیار میتونن ارتباط عالی بگیرن در واقع اتیسم جزوی از شخصیتشونه مثل مهربونی یا سادگی از نوع خوبش درمعنی لغت  و نمیشه اینو ازشون گرفت ممکنه تا یک حدی بشه کمک کرد ولی وقتی یک ادم درونگرا باشه  خب شهصیتش این گونه است یا یک ادم ذاتا بیرونگراس نمیدونم ایا تونستم منظورم انتقال بدم  دوست عزیزم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من کلا زیاد اهل تلویزیون نیستم عزیزم 🥰من تعریف و تجربه خودم از اتیسم  بگم  واقعا یک ...

من مخالفم با ایده و نظرتون البته جسارت نشه ها... ولی خب هر کسی شرایط خودش رو داره... من دختر خواهرم که میگم تشخیص گرفت برده بود دکتر روانپزشک چندجا رفته بود در نهایت خواهرم گفته بود ی واکنش به اسمش خوب بشه و ارتباط چشمی بگیره من کاری به تکلمش ندارم زندگی میکنم با همین شرایط.. دخترش جیغ ها وحشتناک دا‌شت و خودزنی جوری که همسایه ها همش شاکی بودن... مراکز کاردرمانی و دکتر گفتن برا این دوتا قضیه باید 2 سال تحت درمان باشه اما وقتی با خانم دکتر موسوی آشنا شد و روش ایشون در پیش کرد بعد یک ماه ارتباط چشمی کامل شد واکنش به اسم الان صد درصد داره حتی من خاله اش صداش میکنم برمیگرده بعد جیغ هاش خیلی کم شدن خودزنی تموم شد... الان دیگه خواهرم یقین داره به زودی بچه اش حرف میزنه... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مخالفم با ایده و نظرتون البته جسارت نشه ها... ولی خب هر کسی شرایط خودش رو داره... من دختر خواهرم ...

گفتم گلم بالاتر باید اجازه بدیم هر کسی روشی که به صلاحشه را بره دوست خودم هم یک راه دیگه را داره میره  پسر منم تشخیص شدید گرفت و با توانبخشی الان به متوسط رسیده تو ۵ سالگی کلامش باز شد کلا کودکی که درکش بره بالا قطعا به کلام میرسه قبل کلام اکو میکنه و...اینا تو روند رشد و تکامل کودکه این ربطی به اتیسم نداره روند رشد کلامی کودکه شما اگه امیزپرهام ۳ سالگیش میدیدی با الانش قابل قیاس نیست

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من مخالفم با ایده و نظرتون البته جسارت نشه ها... ولی خب هر کسی شرایط خودش رو داره... من دختر خواهرم ...

برای تشخیص اتیسم روانپزشک خود من قبول ندارم مگه واقعا مورد خاصی باشه که نیاز به دارو باشه من برای تشخیص پیش روانپزشک نرفتم گلم 🥰

مطمئن باشید اگر خواهرتون الان کودک ببرن پیش بک ارزیاب اتیسم و رفتارهاشو ببینن قطعا این کودک از اول اتیسم نبوده و شبه اتیسم بوده چون کودک اتیسم یک سری مقوله باید داشته باشه که تو همشون مشترکه

در مورد دوقلو ها میتونم ادرس مدرسه بدم اگه باور ندارید بیایید ببینید صحبت مادرها را بشنوین 🥰

ایکاش میشد من با خواهرشما صحبت کنم تا ببینم علائم کودکشون چی بوده دیگه بعد ۱۱ سال زندگی با یک فرزند  اتیسم اگه ندونم علائم اصلی چیه که هیچی در هر صورت اگه ممکن بود و ایشون میتونستن عالی میشد 

در کل ما احتمالا نمیتونیم دیگری را قانع کنیم ولی خب هر کسی روشی که روش جواب میده را قطعا درست میدونه حالا دوست خود من یک روش دیگه خواهر شما این روش و منم روش و راه توانبخشی 🤍

ایکاش میشد من با خواهرشما صحبت کنم تا ببینم علائم کودکشون چی بوده دیگه بعد ۱۱ سال زندگی با یک فرزند ...

تا یک سال و نیم بچه کاملا عادی رشد کرده بود از لحاظ حرکتی از هم سن هاش حتی جلوتر بود بعد کلمات هم در حد بابا مامان پ پ دد این ها میگفت زبان انگلیسی هم چون از 9 ماهگی براش گذاشته بودن چندتا شعر همینجور طوطی وار میگفت کاربرد کلماتم بلد بود،خود بچه اش شیر مادر رو کنار گذاشته بود بعد هم کاملا مستقل بود تا رفتن واکسن یک سال و نیمش رو به خاطر کرونا با 3 ماه تاخیر زدن بعد واکسن اول جیغ های شبانه پیدا کرد بچه ای شب تا صب راحت میخوابید از ساعت 2، 3 شب بیدار میشد و جیغ شدید داشت همسایه ها کلافه میشدن یک ساعتی جیغ که هیچ جوری اروم نمیشد کم کم در طول روز رفتارش تغییر کرد جوری که واکنش به اسمش رو از دست داد نگاهش رو از همه میدزدید بچه ای همجور بازی میکرد فقط ی گوشه مینشست هرچی بود به خط میکرد بعد مادرش چه کنارش بود چه نبود فرقی نداشت واسش فقط میخواست تلویزیون باشه دیگه کم کم جیغ ها توی روز هم شروع شدن و خودزنی.. اصلا نمیذاشت بغلش کنیم یا بوسش کنیم خودش رو میکوبید زمین، و پیشرفت کلامی متوقف شد همون کلامت قبلی هم دیگه نمیگفت دستورپذیری صفر، این بچه جوری شد که پدرش کلا رهاشون کرد تحمل نداشت... کلیشه هایی هم که داشت لیس زدن به هرجا بود اصلا تمیز و کثیفی براش مطرح نبود همش گوش هاش میگرفت دیگه اواخر با تلویزیون هم آروم نمیشد ی بیقراری مستمر داشت، بال بال زدن و دور خودش چرخیدن و... خود خواهرم نزدیک دو ماه قبل آشنایی با خانم دکتر تلویزیون و موبایل قطع کرده بود اما خیلی بهبودی حاصل نشده بود ولی وقتی با روش خانم دکتر پیش رفت معجزه دیدیم.. حالا اگه طفل معصوم اتیسم هم نبوده هر بیماری بود خداروشکر که خوب شده و داره روز به روز بهترم میشه

تا یک سال و نیم بچه کاملا عادی رشد کرده بود از لحاظ حرکتی از هم سن هاش حتی جلوتر بود بعد کلمات هم در ...

خب خدا را شکر عزیز دلم بله مهم هم بهتر شدن است و روش آموزشی که روی بچه جواب بده 🤍

چون من خودم مربی  هنری هم هستم واقعا میگم بچه ها هر کدوم مثل گل ها متفاوت هستن هر کدوم رنگ و بو خودشون دارن و قطعا هر کدوم راه ارتباط گرفتن باهاشون متفاوته دیگه تو کودکان عادی که من نزدیک ۲۲ ساله باهاشونم اینطوریه حالا تو کودکانی که کمی متفاوتن هم مثل سندرم مثل اتیسم مثل بیش فعالی بازم قضیه همینه من به عنوان مربی عرض میکنم مثال میزنم مثلا من سر کلاس یک موضوع نقاشی میدم برخی بچه ها خوب با من و موضوع ارتباط میگیرن برخی خب کمی سخت هستن به اصطلاح باید از درهای دیگه به دنیاشون وارد بشم و نزدیک بشم بهشون ولی خب واقعا تو این سال ها تدریس اینو متوجه شدم نمیشه یک روش برای کل این کودکان در نظر گرفت چون خلق و خو اخلاق تربیت عقایدشون و...متفاوته کلا تو ارتباط گرفتن با کودک باید خلاق بود این تجربه خود من بود و تو همه چیز میشه تعمیمش داد

در هر صورت  بهتزین ها را برای شما و بچه خواهر شما آرزو میکنم 🤍

خب خدا را شکر عزیز دلم بله مهم هم بهتر شدن است و روش آموزشی که روی بچه جواب بده 🤍 چون من خودم مربی ...

ممنونم از دعای قشنگ تون اتفاقا روش خانم دکتر موسوی یک روش واحد برای همه نیست، در حالی که کاردرمانی و گفتاردرمانی و بازی درمانی ی کار واحد برا همه بچه ها انجام میدن بدون توجه به توانمندی بچه و نیازهای روانی بچه... 

اوتیسم بیماریست ساخته ذهن درمانگرای مریض برای در اوردن پول 

بازی با روح و روان یک خانواده و آزار و اذیت یک بچه بی گناه با اسم توانبخشی

اوتیسم درمان دارد

من مادری بودم که زندگیمو با اسم اوتیسم به قعر جهنم بردن دکترای بیسواد و درمانگرای بی رحم ولی خداوند مهربان راه درمان پسرمو جلوی چشمم گذاشت فرشته مهربون خانم دکتر ولا موسوی زندگی پسرمو نجات داد خدایا شکرت💖💖

#ولا_موسوی

ممنونم از دعای قشنگ تون اتفاقا روش خانم دکتر موسوی یک روش واحد برای همه نیست، در حالی که کاردرمانی و ...

خواهش میکنم عزیزم🤍🥰

اوتیسم بیماریست ساخته ذهن درمانگرای مریض برای در اوردن پول  بازی با روح و روان یک خانواده و آز ...

خدا را شکر عزیزم ولی گلم نباید همیشه هر قشر یا شعل را با یک چشم دید من خودم مربی هنر هستم مثلا اگر همه بگن همه ی مربی های هنر ....خب واقعا درست نیست برخی واقعا رو متد های جدید و کودک محور کار میکنن خلاق هستن من خودم کلام پسرم را از گفتاردرمانش دارم که واقعا اصلا پولکی نبود و امیرپرهام را به کلام رسوند ولی متاسفانه از تهران رفت من هنوزم دعاگوش هستم یک خانم مومن و با خدایی هم بود کلا هیچ وقت جمع نبندیم در مورد هر شغل و صنف موفق باشید و پایدار🤍

سلام من برادرم الان بیست و سه سالشه اوتیسم داره وقتی بدنیا اومد انگار بچه تکمیل نشده بود وزنش پایین بود تا سه سالگیش کلمه حرف میزد هرچی ازش می‌پرسیدم می‌گفت همه رو می‌شناخت ولی ارتباط چشمی نداشت یادم میاد خیلی علاقه به فرفره داشت بعد سه سالگی یهو استپ زد کلمه به کلمه یادش رفت الان اصلا حرف نمیزنه ولی آرومه متاسفانه مادر و پدرم هیچ جا نبردنش بابام نمی‌داشت می‌گفت بچه رو موش آزمایشگاهی نکن فقط یه سال مادرم بردش مدرسه استثنایی که هیچی یاد نگرفت الان علاقه خاصی به یه چوب داره که تو دستش همش تکونش میده 

مادرم تو بارداریش تغذیه اش صفر بود یعنی چیزی تو خونه نبود که بخوره پدرم همیشه بیکار تو خونه نشسته بود یه آدم بیش از حد بد اخلاق و بد دهن جرات نداشتی چیزی بهش بگی مادرم تو بارداری خیلی کتک خورد خیلی لگد به شکمش میزد متاسفانه ازدواجشون هم فامیلی بود دختر دایی پسر عمه الانم کلا رفته مادرمو با داداشم ول کرده