2777
2789
عنوان

کسی هست پدرش خیلی ظلم کرده باشه

478 بازدید | 53 پست

اخر عاقبتش چی شده؟ من بابام خیلی ظلم کرده هیچی خوبی نداره یه ادم اشغال و هرزه هست چندین بار نفرینش کردم که بمیره بلکه ما یه نفس راحت بکشیم. اگه خدا جای حق نشسته میخوام انتقام مامانم ازش بگیره

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميدونم ظلم ميشه اسمش روگذاشت يانه اماسختگيري هاي وحشتناكي داره كه عذاب ميده ادمو

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜

پدربزرگه من یه جوری بچه هلشو می زده که فقط از رو فرمه اندامشون قابله شناسایی بودم و دخترا غیر از مدرسه جایی حق نداشتن برن حتی عید دیدنی 

الان همه ی بچه هاش براش جون میدن

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
عزیزم مگه چیکار کرده؟

خیلی زیاد اگه بگم یکیش الان که من سرکارم مامانم پیام داد داشته لباس میشسته گیر داد چقدر لباسشویی روشن میکنی بعدم کتکش زده با یه زن هرزه هست صبح تا شب گوشی به دسته تا بهش پیام زنگ بزنه

ظلم در حق خودت؟شاید از روی نفهمیدن بوده

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
پدربزرگه من یه جوری بچه هلشو می زده که فقط از رو فرمه اندامشون قابله شناسایی بودم و دخترا غیر از مدر ...

من خواهرم عاشق بابام بود الان یک ساله بابامو گذاشته کنار دیگه اصلا سراغش نمیگیره