2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چیکن استراگانف من همیشه واسه مهمونیام که نمیخام پلویی باشه درست میکنم عالی میشه

دستورشو میگی

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
دستورشو میگی

• یک عدد پیاز متوسط رو خرد میکنیم و کمی تفت میدیم، سینه ی مرغ رو به صورت خلالی یا تیکه های قیمه ای خرد میکنیم و به پیاز اضافه می کنیم.نمک و فلفل میزنیم.

وقتی مرغها به اندازه کافی سرخ شدند و رنگشون سفید شد، قارچ را خرد کرده و به مرغ و پیاز، اضافه میکنیم.در ظرف را میذاریم تا مرغ و قارچ با آبی که دارن بپزن.

بعد باید سس بشامل رو درست کرد
    طرز تهیه سس بشامل::
    🔸️یک قاشق غذاخوری کره رو در یک قابلمه ی کوچک بریزید و بذارید روی حرارت تا باز بشه.بعد یک قاشق غذاخوری سر پر آرد هم بریزید و یکم تفت بدید تا خامی نداشته باشه.. شیر، نمک فلفل اضافه میکنیم و بهم بزنید تا به سفتی فرنی بشه. در آخر ۲ ق خامه هم میتونید اضافه کنید.شیر به آرد تفت داده شده اضافه کردم و صبر میکنیم به غلظت فرنی برسه.

دستورش اینه من خیلی وقتا قارچ نمیزنم خامه هم آخرش که میخام غذا رو بکشم با یکم دوغ گاز دار مخلوط میکنم که ترش بشه چون خامه ترش که تو دستور اصلی هست اینجا نداریم بعد روی غذا میریزم

سیب زمینی هم خلالهای خیلی ریز رنده میکنم تو آب سرد میزارم نشاستش بره سرخ میکنم نصفشو قبل از سس تو غذا میریزم که با برکت شه نصف دیگه رو هم کنارش

تو پیازداغ یکم سیر هم میزنم و اگه پیازچه داشته باشم

فقط حواستون باشه غذا به شدت مستعد شور شدن هست

یک عدد پیاز متوسط رو خرد میکنیم و کمی تفت میدیم، سینه ی مرغ رو به صورت خلالی یا تیکه های قیمه ای خرد ...

مرسی ک وقت گذاشتین😍😍😍😍

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند