2777
2789

من تنبلی تخمدان دارم 

دکتر اینو بهم داد 

کیت هم گذاشتم روز 18 دوخط شد اقدام هم کردم 

الان 10روز از تخمک گذاریم میگذره 

ماه پیش 1مهر پریود شدم الان بی بی چک زدم منفی شد 

کسی با این قرص حامله شده؟

بی بی چک و زود زدم؟

مدروکسی برا تنظیم پرید هس

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
مدروکسی برا تنظیم پرید هس

آخه من واسه پسرم که باردار شدم دکتر اینو بهم داد 

دوماه بعدش حامله شدم 

حالا نمیدونم بخاطر اون قرص بود یا ...

یه دکتر تو اینستاگرام بهم گفت روزی دو تا متفورمین بخور اگر این ماه حامله نشدی 

حالا فعلا که پریود نشدم 

از موعد پریودم بگذره دوباره بی بی چک میزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شیاف پروژسترون استفاده کردم همون ماه اول باردار شدم.

سلام خانومی

منم امرور ۱۸ سیکلمه

از ۵ پریود هر شب دوتا لتروزول خوردم کلا ۱۲ تا لتروزول بود

هر روزم یدونه متفورمین

روز ۱۲ سیکل دوتا فولی ۱۸ و ۲۰ داشتم که همون شب دوتا ازاد سازی زدم 

و ۲۴ بعد امپول اقدام کردم دوباره ۲۴ ساعت بعد اقدام اول

از ۱۶ سیکلمم هر شب یدونه شیاف واژینال پروژسترون

با حرفت خیلی امیدوار شدم😍

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
روز چندم پریودت شیاف استفاده کردی ؟ برای چی استفاده کردی دیواره رحمت نازک بود ؟

عزیزم من تقریبا1سال بود ک اقدام بودم کلوموفین ومدروکسی ولترازول اینا استفاده کردم نمیشد البته هرماه دکترمیگفت ک فولیکول هات عالیه ولی باردارنمیشدم تا اینکه شیاف داد گفت از 16پری تا26پری استفاده کن اگ نشدی ک ماه بعد امپول میدم بهت که خداروشکر باردار شدم.

عزیزم من تقریبا1سال بود ک اقدام بودم کلوموفین ومدروکسی ومترازول اینا استفاده کردم نمیشد البته هرماه ...

به به خداروشکر

منم هرماه فولی خوب دارم ولی نمیشه 

اولین‌ماهی هس که شیاف میزنم پس دلم روشن شد😍

خدا نینیتو برات حفظ کنه

سلام خانومی منم امرور ۱۸ سیکلمه از ۵ پریود هر شب دوتا لتروزول خوردم کلا ۱۲ تا لتروزول بود هر روزم ...

سلام دوست گلم منم ماه قبلش مثل شما شبی دوتا از شب پنجم لتروزول خوردم ماه بعد ک شیاف استفاده کردم باردار شدم ایشالا به امید خدا ک شماهم این ماه مامان میشی.

سلام دوست گلم منم ماه قبلش مثل شما شبی دوتا از شب پنجم لتروزول خوردم ماه بعد ک شیاف استفاده کردم بار ...

چند تا فولی داشتی عزیزم؟

من دوتا فولی خوب داشتم

تروخدادعام کن بارداری 

ب منم گفت ک دوتافولی خوب داشتی ک ازادشده ازسمت چپ تخمدان.

منم هردو فولی سمت راست بود

۱۲ سیکل سونو دادم

همون شب دوتا ازاددسازی زدم

برات دعا کردم عزیزم ایشالا ک این ماه مامان شی بیای خبرشو بهم بدی 

انشالله