2777
2789
عنوان

گند زدم

117 بازدید | 10 پست

شوهرم دیروز دفتر خاطرات که توش رمزی نوشته بودم خوند.. خودمم بعد نوشتنش اصلا سعی نکردم بخونم..فکر نمیکردم کسی بتونه بخونه..ولی اون نشست با دقت همه رو خوند..کلی هم عشق و عاشقیای مسخره آبکی توش بود..

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کلا دفتر خاطرات نوشتنش ریسکه

آدم گاهی یه فازیه شاید یه دری وری ب ذهنش برسه بنویسه

نباید بقیه بفهمن

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
کلا دفتر خاطرات نوشتنش ریسکه آدم گاهی یه فازیه شاید یه دری وری ب ذهنش برسه بنویسه نباید بقیه بفهمن

دقیقا همینه..انگلیسی نوشته بودم جفت جفت طوری ک بین کلمات فاصله نبود..نصفشو خودم یادم نمیاد حالا باید جواب پس بدم

دقیقا همینه..انگلیسی نوشته بودم جفت جفت طوری ک بین کلمات فاصله نبود..نصفشو خودم یادم نمیاد حالا باید ...

حالا چی میگه

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
😂😂😂😂😂😂من سوزوندم قشنگ خیال خودمو راحت کردم‌.منم رمزی نوشته بودم مثلا.از چپ ره راست

آبروم رفت.. نمیدونم چجوری جمعش کنم.. هرچی میگم بابا همه دخترا توهم میزنن یه دوره ای که عاشقن

هیچی قهر کرد

عیب نداره آشتی میکنه بعدا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز