2777
2789
عنوان

قطره آهن

107 بازدید | 9 پست

بچه ها دخترم‌وارد۹ ماهگی شده بهش قطره اهن و مولتی ویتامین میدم میارسم دندونهاش سیاه شه چون دوتا دندون از پایین دراورده،بعدش سریع بهش آب میدم و با مسواک تمیز میکنم ولی احساس میکنم‌یک‌اگه سیاه رو دندانشه.از طرفی میترسم بهش ندم کم‌خونی بگیره شنیدم میگن اگه مولتی بدی اهن‌دیگه نیازی نیست راسته؟؟؟شما اهن‌میدیم به بچتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهن بابییید بدی. اگه مواظب باشی سیاه نمیشه. دخترم ۵ ماهگی دندون دراورد. آلان یکسالش. سیاه نشده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خارجی سیاه نمیکنه؟

خارجی بگیر سیاه نمیکنه 

من الان پسرمو۲۰ ماهشه از اول بهش قطره سیدرال خارجی دادم یک لک هم رو دندونش نیست 

اهن نیازه برای رشد مغزش حتما حتما بهش بده

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

اسم شربتشو میگی ؟

من زیر یکسال قطره خارجی دادم 

شد یکسالش شربت دادم

چون قید شده شربت برای یکسال به بعد

قطره ها ساخت کشور آلمان  شرکت یورو پستال

قطره

آهن فرو کیدز

قطره مولتی نیو بی بی جوییس

شربت 

شربت اهن فروگلوبین.  ساخت کشور انگلستان

شربت کیندر مولتی   ساخت کشور المان

اینها دقیقا معادل آهن و مولتی ایرانی رو داره بچه کمبودی پیدانمیکنه

اسم هارو بزنی تو نت  سرچ کنی کلا اطلاعتشون بالا میاد

ما برای شما شربت مولتی ویتامین و اشتها آور پیکوویت رو پیشنهاد میکنیم

https://parlakmarket.com/product/شربت-مولتی-ویتامین-پیکوویت-pikovit/

همچنین قطره آهن فروم رو هم معرفی می کنیم

https://parlakmarket.com/product/قطره-آهن/

هر دو این محصولات خارجی و تاثیر گذار می باشند.