2777
2789
عنوان

تیبا1 یا پراید؟

104 بازدید | 17 پست

سلام خانوما.به نظرتون واسه خانوم کدومش بهتره؟ میخاستیم ی ماشین بخریم واسه من نمیدونم هر کس ی چیزی میگه. کدوم بهتره؟ کسی تجربه داره؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
مطمئنا تیبا

مرسی. آخه افرادی میگن تیبا خوب نیست و خرابه واینا

خودمون قصدمون تیبا بود. اما کلا گیج شدیم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی تیبا خیلی هم با پراید تفاوت نداره.اما ی کوچولو خرجش بیشتر از پراید.اما خب تیبا به نظر منم بهتره از پراید

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
برای ما که مشکلی نداره

اوکی ممنون. ان شاءالله همیشه چرخش براتون بچرخه

اسی تیبا خیلی هم با پراید تفاوت نداره.اما ی کوچولو خرجش بیشتر از پراید.اما خب تیبا به نظر منم بهتره ...

چرا اتفاقن خیلی فرق داره.ما دو تاشو تجربه کردیم...تیبا بنظرم زیر پاش از اس دی هم بهتره...من که خیلی راضیم

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
تیبا بهتره نمیدونم از چه نظر میگی ولی از همه نظر تیبا از پراید بهتره

ممنون

چرا اتفاقن خیلی فرق داره.ما دو تاشو تجربه کردیم...تیبا بنظرم زیر پاش از اس دی هم بهتره...من که خیلی ...

ایول. خوبه پس

چرا اتفاقن خیلی فرق داره.ما دو تاشو تجربه کردیم...تیبا بنظرم زیر پاش از اس دی هم بهتره...من که خیلی ...

وااا خب فقط شما تجربه نکردی.حتما منم تجربه کردم میگم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بحث دیگه اینکه الآن نوشتنش خیلی سخت شده. به غیر از بازار آزاد کسی راهی داره که بشه سریع بنویسی تا پر نشده؟