2777
2789
عنوان

چطور فرزندتون را از شیر گرفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25336 بازدید | 248 پست
راحله جون با هم همدردیم .دختر منم دقیقا 13 ماهشه و 10 کیلوئه .منم میخواد از 1 هفته دیگه شروع کنم از شیر شب بگیرمش .بیچارم کرده .همین امشب از ساعت 1 تا یه ربع مونده به 3 سینه من تو دهنش بود .به عنوان دوست ادت میکنم با هم این مرحله رو بگذرونیم و راهکار بدیم .
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
پستهای آخرت رو نخونده بودم راحله جون . ظاهرا شما از من جلویی .مییام از تجربیاتت میپرسم . موفق باشی عزیزم.
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام(:
دیشب هم شیر ندادم هورااااااااااااااااااااا
ولی سه بار بیدار شد
خوابوندش همون اول شب خیلی با مشقت بود منم سینه هام دردناکه و هی هوراد تقلا میکرد و میزد تو سینم دردم میومد ولی تحمل میکردم
هی داشت گریه میکرد یهو چشمم افتاد به حوله اش که روی شوفاژه
برداشتم پیچیدم دورش تو بغلم گرفتمش
تا اینکارو کردم دیدم جیغ هاش از بنفش به صورتی تغییر رنگ پیدا کرد و اروم شد و خوابید
دیگه راهشو پیدا کردم
هر سه بار که بیدار شد پتوی گرم میپیچیدم دورش و تو خونه راه میبردمش و خداروشکر زود هم میخوابید
فقط اول صبح دیدم خیلی تشنه است بهش اب دادم و دیگه نذاشتم بخوابه

سلام اوا جونم(:
هوراد بهونه میمی رو کرد منم رب انار زدم بهش و نشونش دادم و گفتم اوووف شده ! بووووووووه! هوراد هم هی میگفت بووووووه! چندبار هم هی اومد نگاش کرد ولی اصلا سعی نکرد بخورتش

سلام مامان الوچه(:
خوشحالم که یه همدرد پیدا کردم اینطوری راحت تر میتونیم از پس این مرحله بر بیایم
شما هم از همین امشب شروع کن
البته من دارم کلا هوراد رو از شیر میگیرم ولی خب مساله اصلی شبه.
روز یه جوری میشه بچه رو گول زد ولی شب نه!
باید بجنگی باهاش

اگه شروع کردی بیا همینجا بنویس بگو چیکارا کردی
من میخوام قرص هم بگیرم از داروخانه و شیرمو قطع کنم
ولی فعلا یکم دست نگه میدارم هر وقت مطمئن شدم که دیگه هوراد طرف میمی نمیاد شیرمو خشک میکنم
و باید این مدت هم درد رو تحمل کنم
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
آفرین راحله عزیز کوتاه نیا وسعی کن آرومش کنی
میدونی که از شیر گرفتن یکی از حساسترین مراحله زندگی بچه هاس که روی روحیشون تاثیر مستقیم داره
به نظر من چسبو امتحان کن بستگی به هوراد داره
آیلین باهش کنار اومد ولی بچه یکی از دوستام چسبو کنده بود
شانسی که آوردم خواهرم بینیشو عمل کرده وچسب رویه بینیشه و آیلینم خیلی دوستش داره ولی چون به آیلین گفتیم باید مواظبه خاله باشی از دور براش بوس می فرسته وقبلا خیلی بغلش میرفت ولی الان میره سرشو میذاره روپاش
فک می کنم به نظرش چسب یعنی دور شدن
شما هم امتحان کن چسب بزن به مثلا بینی یادسته پدرش و.......
بعد بزن روسینت
ولی به صورته بعلاوه بزن که نتونه بکنه
CafeMom Tickers
سلام منم می خوام پسرمو از شیر بگیرم 21 ماهشه
خیلی برای خواب به شیرم وابسته هست
می خواستم بزارم 22 ماهگی ولی چون تا اون موقع گرم میشه( ما جنوبیم) می خوام ازشیر بگیرمش
درضمن ببه نظر شما اگه برم خونه مامانم ازشیر بگیرم برگردم خونه خودمون دوباره بهونه شیرشو میگیره
چون من تو تخت خواب بهش شیر میدم میگم شاید با دیدن جای خواب یاد شیر بیفته
وقتی اورجینال به دنیا اومدی...حیفه کپی از دنیا بری...خودت باش!
سلام مامان ری را جون خوش اومدی
پس از امشب میای با هم تلاش کنیم؟ بیا اینجا بگو چه کارایی کردی؟
شبها چند بار واسه شیر بیدار میشه؟

سلام مامانی جون مرسی که اینقدر همراهیم میکنی و بهم دلگرمی میدی
هر چی گشتم چسب پیدا نکردم ناچارا رب انار زدم و خیلی تاثیر داشت
کاش هوراد هم 6 روزه بی خیال میمی بشه و شبها خوب بخوابه
یکی میگفت 10 روزه داره سعی میکنه بچه رو از شیر بگیره ولی همچنان شبها بیدار میشه و گریه میکنه
من خیلی وحشت دارم نکنه هوراد اینطوری بشه
ایلین یهویی خوابش خوب شد یا اینکه کم کم تعداد دفعات بیداریش کم شد؟
راستی ایلین یکسالشه؟
واسه شیر سینه یکی به من گفت از داروخونه قرص بگیرم ولی من امروز یه جا رفتم گفت نسخه بیار.منم نداشتم و اسم قرصشم نمیدونستم دیگه نشد بخرم
سینه هام داره میترکه خیلی درد دارم و خارش هم پیدا کرده دقیقا عین شکمم تو روزهای اخر بارداری که خارش گرفته بود و بعدش ترک خورد.

سلام اناهید جون خوش اومدی عزیز
من فکر میکنم این بهترین کاره که بری خونه مادرت چون دور و برش شلوغ میشه دیگه میمی رو فراموش میکنه مادرتم میتونه کمکت کنه
جای خوابشو یکم تغییر بده تا تداعی شیر خوردن براش نداشته باشه
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
خواهش می کنم عزیزم
میدونی چرا هوراد از خواب بیدار میشه؟چون یاد نگرفته چجوری بخوابه دقیقا مثل آیلین که فقط وفقط زیر می می می خوابید ولی من قبل از اینکه از شیر بگیرمش بعضی وقتا تو کالسکه یا توماشین خوابوندمش الان دیگه شبا بیدار نمیشه تو روزم خستش میکنم قبل از خوابم یه چیزی میدم می خوره دیگه بیدار نمیشه 1 سال بود نخوابیده بودم ولی خدارو شکر مشکلم حل شد
سخته ولی یادش بده خودش بخوابه بروپیشش (اگه جدا می خوابه)بذارش رو تختش باهاش بازی کن تا خسته بشه
چون بچه ها با هم فرق دارن خودت ببین چه کار می تونی بکنی آیلین خیلی زود به همه چی عادت میکنه الانم درسته طول می کشه تا بخوابه ولی دیگه بدونه می می می خوابه

اسم قرصش برومو کریپتینه که بهتره شبا به صورته واژینال استفادش کنی چون یه کم برایه بدن سنگینه ولی فعلا صبر کن کیسه آب یخ بذار رو سینه هات اصلنم ندوششون

CafeMom Tickers
در مورد سواله آناهید برعکس شماراحله جون من میگم خونه خودتون بمون حالا اگه برایه سر گرم شدن می بریش ببر ولی برش گردون وسعی کن تمامه مدت پیشش باشی وبغلش کنی
من تویه کتاب خوندم موقع شیر گرفتن نباید تغییر موقعیت بدبم
دفعه پیش برایه اینکه آخرایه از شیر گرفتن آیلین مسافرت رفتیم آیلین خیلی اذیت شد ومنم مجبور شدم دوباره بهش شیر بدم
ولی اینبار تو خونمون وتنهایی از شیر گرفتمش خیلی خیلی بهتر بود
CafeMom Tickers
سلاااااااااام
دیشب هوراد خیلی خیلی خسته بود و ساعت 9 و نیم خوابید
بر خلاف بقیه روزها که 12 یا 1 میخوابید
تا ساعت یک خواب بود
یک بیدار شد اومدم راهش ببرم تا بخوابه دیدم خیلی ناجور گریه میکنه
رفتم سراغ یخچال یه لیوان اب دادم هی خورد هی خورد هی خورد.......
طفلی خیلی تشنه بود
ولی تا اب رو خورد چشماشو بست و خوابید
منم یکم تو بغلم نگهش داشتم بعد بردم گذاشتم سر جاش
خوابید تا 7 صبح
باز 7 صبح یه کوچولو اب خورد و خوابید تا 10 صبح
مدت زمان خوابش خیلی طولانی تر شده من خیلی امیدوارم احساس میکنم موفقیتم نزدیکهههههههههههه

آناهید جون به حرفای مامانی جون عمل کن اخه من تجربه ای ندارم از روی شنیده هام بهت گفتم که بری خونه مادرت تا کمکت کنه ولی فراموش کرده بودم که مامانی جون خودش این موضوع رو تجربه کرده

مامانی جوون قرص برومو کریپتین رو چند روز باید مصرف کنم؟
داروخانه ها بدون نسخه میدن؟
سلام دوستان
منم امروز دخترمو از شیر گرفتم بیست ماههشه
صبح ببهش صبر زرد زدم اصلا تا شب نیومد سمتش و بهونه نگرفت قصدم این بود که موقع خواب بهش بدم ولی هرچی سینمو شستم دیگه سینمو نگرفت و اینقدر گریه کرد که داشت از حال میرفت خودمم نشستم پیشش گریه کردم
به بد بختی خوابوندمش رفتیم اینقذر نصفه شبی با ماشین دور زدیم که بالاخره همین الان خوابید
نمیدونم چرا می می مو دیگه دوست ندارهخیلی ناراحتم.....
سلام نینی جون
موفق باشی عزیزم
خیلی باید صبور باشی
هوراد منم روز اول خیلی خیلی زیاد گریه کرد ولی روزهای بعد کمتر شد

خیلی مرحله سختیه
اگه میتونی هر روز بیا اینجا بگو چیکار میکنی

هوراد دیشب چهارمین شبی بود که بدون شیر خوابید طبق معمول تو بغلم راه بردمش تا خوابید
چون اصلا خسته نبود خیلی طول کشید تا بخوابه
ساعت 1 خوابید
ساعت 4 بیدار شد بغلش کردم و راه بردمش و خوابید
دوباره ساعت 7 بیدار شد اما هر چی راه میبردمش تا میخواستم بذارمش سر جاش دوباره بیدار میشد .منم خسته شدم چراغارو روشن کردم.تی وی رو روشن کردم و کاری کردم خواب از سرش بپره
اشتباه از خودم بود چون دیروز از ساعت 3 تا ساعت 6 خوابیده بود و شب خوابش نمیومد