2777
2789
عنوان

چطور فرزندتون را از شیر گرفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25336 بازدید | 248 پست
من یه سوال برام پیش اومده ممنون میشم جوابمو بدین
از شیر گرفتن یعنی چی؟
یعنی اصلا دیگه شیر نمیدین ؟
پس کلسیم چی میشه؟
آخه پسرم 15 ماهس غذا خوب میخوره ولی شیر اصلا نمیخوره دیگه الان یه هفته میشه
سلالم سوچلا جون و نازنین جون خوش آمدید
سوچلا جون عید واسه شما فرصت خوبیه هم بخاطر دلایلی که خودتون گفتید هم بخاطر اینکه روزها عید دیدنی میرید و بچه سرگرم میشه کمتر یادش میوفته که بیاد شیر بخوره...و مهمتر از اون اینکه همسرتون در صورتی که بخاطر گریه ها و شب بیداری های کوچولوتون نتونه بخوابه روز بعد مشکلی بابت سر کار رفتنش وجود نداره!!!
چون میتونه طول روز کم خوابی شب رو جبران کنه

راستی منن از شربت اشتها آور زینک استفاده میکردم که دکتر واسش نسخه کرده بود

واسه جدا کردن اتاقش پیشنهاد میدم یکم صبر کنی فعلا...یهو دو تا استرس به نی نی ت وارد نکن.هر موقع کامل از شیر گرفتی اتاقشو جدا کن کم کم

نازنین جون از شیر گرفتن یعنی عا دت از سینه شیر خوردن یا از شیشه شیر خوردن نی نی ها رو ترک بدیم
من همین الانم به هوراد شیر میدم اما نه شیر خودمو! شیر پاستوریزه با لیوان ! خیلی هم خوب میخوره
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی راحله عزیز
خیلی دوست داشتم یک سالگی از شیر بگیرمش اما متاسفانه نتونستم روی تصمیمم مصمم بمونم و شوهرم مخالف بود ... به دلایلی که توی ایران جا افتاده ولی الان تصمیم دارم واقعا" از شیر شب بگیرمش چون می ترسم باعث بشه که دندوناش خراب بشه .. شبها خیلی اذیتم می کنه ولی همه بیداریهاش برای شیر خوردن نیست و من بهش شیر نمی دم ولی اصلا" توی شب حاضر نمیشه آب بخوره نه تو لیوان ... نه شیشه ... بدتر باعث گریه کردنش میشه ... فقط روی پا آروم میشه ... پسرم برای خوابیدن عادت به سینه خوردن نداره و فقط توی ماشین اگه بخواد بخوابه سینه می خوره ... گاهی هم توی کارسیت خوابش می بره ... برای قطع شیر شبش ازتون کمک می گیرم .
مرسی عزیزم
همیشه سبز باشین
هوراد خوشگل رو ببوسین .
مامانها لطفا نی نی گل ها رو تدریجی از شیر بگیرین ، این یک دفعه گرفتن ها به روشهای مختلف روحیه لطیفشون رو اسیب میزنه ، میدونم تدریجی گرفتن سخته ولی میشه من تدریجی گرفتم شاید دو ماه طول کشید ولی خیلی قشنگ با ماجرا کنار اومد
سلام دوستان
راحله جون دیگه اینجا سر نمیزنی؟ بیا از احوالات هوراد کوچولو بگو برامون

پسر من 16 ماهشه من یک هفته هست اقدام کردم از شیر شب بگیرمش و غقط مانورم روی شیر شبه و نمیخوام از شیر روز بگیرمش چون شیر پاستوریزه لب نمیزنههههه دلایلمم اولینش خراب شدن دندوناش با خوردن شیر شبه و دوم اینکه خیلی بدغذاست سوم اینکه هم خودش شبا خواب ددستی نداره هم من

خلاصه اینکه از وقتی شروع کردم صیحا اشتهاش خیلی بهتر ده و صبحانه خوب میخوره الان شب یکبار بیدار میشه که باباش کولیش میده دوشب گذشته نیم ساعت بعدش خوالید اما دیشب پدرمونو دراورد از ساعت 3تا 6 بیدار بود دیگه شیر دادم خوابید
برنامه خودم اینه که از شب حدود 10/5 که میخوابه تا شش صبح شیر ندم به نظرتون کارم درسته؟
واینکه نصب شب حاضر نمیشه اب بخوره به نظرتون اگه زیاد بیقراری کرد سینه امو یه کوچولو فلفل بزنم اشتباهه؟

واینم بگم که صد ددصد مخالف قطع شیر ناگهانیم و کلی در مورد از شیر گرفتن مطالعه کردم
مرد به زن گفت...اگر این یکی هم دختر شود دستانش را قطع خواهم کرد............خداوند به انها پسری داد که دست نداشت!!!!!!!!!!!!!
من دیروز شروع کردم
گزارش روز اول:
وقتی رفتم مهد دنبالش ... یه شیشه شیر واسش آماده کردم که توی ماشین همه رو خورد
رسیدیم خونه برعکس همیشه که گیرم میاره و تا نیم ساعت هم ول کنم نیست !!! با اسباب بازی سرگرمش کردم و سریع براش نودل و شیر درستیدم و خورد.. بنابرین تا یکی دوساعت چون کاملا سیر شده بود راحت بازی و نقاشی کردیم
غروب هی بهونه می گرفت ولی حواسشو پرت میکردم به بازی و خودش هم مدام میرفت از تو اتاقش ماشین و اسباب بازی جدید میاورد و یا مداد و پاستل میاورد تا براش نقاشی کنم ... براش مدام میوه تنقلاتی که دوست داره و میاوردم و می خورد! (مخصوصا میوه خشک : موز و سیب)
خلاصه
شب شامشو خورد و یه کوچولو هم شیر (البته تو طول روز بهش کلی آب پرتقال و مایعات دیگه هم دادم) بعد از شام بهش گفتم بخوابیم ولی زیر بار نمیرفت و یه کم کمرشو ماساژ دادم ولی ورووجک فرار کرد و رفت ... خودمو زدم به خواب و واقعا از زور خستگی یه چرت زدم!! چشمامو باز کردم دیدم اومده بالا سرم خوابیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده !!!!!!!!!!!!!
تاحالاااااااااااااااااااااا سابقه نداشت با وجود من اینطوری بخوابه !! بااااااااااااااورم نمیشه!!!!!!!!!!!
عکاسی در منزل و آتلیه
ساغر برکات 09123477049
من یک دفعه ازشیر گرفتمش وروش چسب سیاه زدم هر دفعه ممه خواست دید سیاه تا دست میزد من همش اخ واوف میکر ...

سلام ببخشید صبر زرد چیه میشه توضیح بدیدمن بچه ام ۱۸ ماهشه قصد دارم ۳ماه بعد از شیر بگیرمش

خداجون سپاسگزارتمام نعمت هات هستم هرانچه که دادی وهرانچه که حکمت تو بوده و ندادی.خدایا شکرت بخاطر عزیزانم و خانواده ام واقعا نعمت بسیار بزرگی وقتی عزیزانمون کنارمونه و هروز می بینمیشون و صداشونو میشنویم وارام میشم .و بهترین حس بعل کردن فرزندانمونه خدایا شکرت خداجون این نی نی تو دلی ام هم به سلامتی به دنیا بیاد و به خوبی و خوشی همیشه کنار هم خوب خوشو خرم باشیم دوست دارم خداجونم خدایا مواظب دارایی یام باش پدرم مادر و خواهر و برادر م فرزندانم و همسرم بهترینای من هستن همتونو دوست دارم و شما رو به خدا میسپارم.خداجونم ازت ممنونم.همیشه کنارم باش و منو نیز توفیق بندگی خالصانه خودت رو بده.امین امین یا رب العالمین.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲