2777
2789
عنوان

چطور فرزندتون را از شیر گرفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25336 بازدید | 248 پست
راحلهههههههههه وقتی روز بهش بزنی بدش میا دیگه نمیاددددددددددددددد سراغش
شب هم یکی دو روز سختی داره اذیت می شی بعدش عادت می کنه به نبودش
زن داداشم دخترش شدید وابسته بود
بعد با صبر زرد دو روزه راحت شدددددددددد
زندگی همهمه مبهمی از رد شدن خاطره هاست ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی شادی جون
بهار جون نینی شما شبها هم بیدار میشه واسه شیر؟ یا فقط روز؟
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
پسرم یه روز به نبودش عادت کرد البته بزرگتر بود مال شما هنوز کوچیکتره یه خرده کارت سخت تره
مال من بزگتر بود خودش جایگزین انتخاب کرد مثلا آب
شیر با نی شیر
آب پرتقال
زندگی همهمه مبهمی از رد شدن خاطره هاست ...
شادی جون امیدوارم کردییییییییی خدا کنه ول کنه میمی رو

نجمه جونم مشکل اصلیم شبهاست دیگه روانی شدم بسکه هر نیم ساعت یا یکساعت بهش شیر دادم

یکساله خواب راحت ندارم
از اول تولدش شبها تا صبح 7-8 بار بیدار میشد
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
جدی کمبی جون؟ نمیدونستم؟ اگه الوئه ورا باشه که خوبه چون خیلی تلخه حتما بی خیال میشه
سلاتم راحله جونمممممممممممممممممم

آی اونروزی که من بتونم بهاران رو از شیر بگیرم عروسی مجددمه
آزادی ... هر چی میخوای پشت سرم بگو ... مهم اینه من و هدفم بزرگتر از مغز کوچیک و یاوه گویی هات هستیم
منم فرزندم 14.5 ماهس می خوام از شیر بگیرمش . البته از مدتی قبا شیر خوردنشو کم کردم و در طول روز کم شیر بهش می دادم بعد از وعده غذایش. الان هم که 1هفته هست که در طول روز فقط صبح شیر می دادم و شیر پاستوریزه رو کم کم شروع کردم ولی شب 1بار یا شاید هم 2بار شیر می خوره که اگه تونستم گولش بزنم اب میدم اگر نه که شیر

منم مشکلم اینه که اگه شب دیگه شیر نخوره بیدار که شد چی بدم اگه اب نخورد یا پستونک؟
لیلاااااااااااااا قربونت بشم من همیشه در سخت ترین موقعیتهام میای دو کلمه میگی و منو شاد میکنیییییییییییییییییییییییییییییی
الان واسه از شیر گرفتن زوده من توصیه میکنم فقط از شیر شب بگیریش یعنی شبا خوب سیرش کن واگر هم بیدار شد بلند شو بغلش کن نازش کن بعش آب بده تا بالاخره بخوابه دو سه شب اول سخته ولی بعد عادت میکنه ودیگه بیدار نمیشه حتی غذا هم بهتر میخوره اگر شوهرت کمکت کنه زودتر راحت میشی وقتی شبا بیدار شد باباش بره بخوابوندش من پسرمو کم جم از شیر گرفتم به همین روش