2777
2789
عنوان

نه به سونو غربالگری رستاک

| مشاهده متن کامل بحث + 3568 بازدید | 45 پست

من بچه اولم سونو دادم آمینو دادم اما معلوم نشد مشکل داشت بونیا اومد مرد ولی بچه دومم تمام ازمایشاتم رو رفتم نسل امید انجام دادم خیلی کارشون خوب بود همه چیزو دقیق بهم توَضیح میدادن وخداروشکر به لطف خدا یه دختر سالم خدا بهم داد

یک نفر حال دلش خوب نیست میشود برایش دعا کنی 

دوستان مزخرف میگه ایشون رستاک جزو بهتریناست برید همونجا 

من رفتم راضی بودم 

اخه خانم نادان ابله ، اطلاعات رو من تو ازمایشگاه برای سلفری ازم خواستن دو سه جای دیگه رفتم سونو بازم خواستن برو یه داستان ذیگه بساز 

الهی خیر نبینی که ذهن خانمای باردار رو بهم ریختی خدا جوابتو میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شهرستان میان رستاک انجام میدن کل ایران دکتر طهماسب رو میشناسه حالا تو معلوم نیست کجات سوخته داری داری اینجا ازش بد میگی جرات داری برو نظام پزشکی یا هرجای دیگه شکایت کن 

من رستاک رفتم عالی و پرفکت بود هم دکتر فرزانه فتاحی هم دکتر طهماسب 

شما اگر از اون مرکز ناراضی بودید نباید یک سری چرندیات غیر واقعی را نشر بدید و مادران باردار را نگران و مضطرب کنید..

اگر صراحت داشت قطعا پیگیری میکردید....

چرا پیگیری نکردید پولومش کنن..😉

مادران نی نی سایت همیشه حواسشون به همه چیز هست...

شک نکنید با 2 تا تاپیک که کلی توضیحات خنده دار داده گمراه نمیشن ..خودشون تحقیق میکنند که کدام مرکز مورد تایید و علمی هست...

تاسف...تاسف

شما چند تا کاربری ساختید و تو تمام تاپیک های رستاک یک سری مطالب غیر واقعی و مغرضانه را نشر دادید...

تحقیق کنید که دکتر طهماسب پور چه مدارجی را طی کردند...دوستان هوشیار نی نی سایت حواسشون به همه چیز هست...

حیااا کن..حیااا کن..

نی نی سایت و رها کن..😝😂

من رستاک رفتم سونوگرافی  دکتر فرزانه فتاحی و بعدش ایشون از اونجا رفتن و دکتر طهماسب اومد  ...

خیلی عالی هستش ! 

ولی چرا خانم دکتر فتاحی ، سونو خودش را مهر وامضا نمیکنه ! 

در جواب همه کاربر ها فقط وفقط یک مهر وامضا اقای دکتر هستش ! 

چرا اقای دکتر بایستی مسئولیت سونو ی متخصص همکار ش را بعهده. بگیره !! اگه خدای نکرده جنین ناقص بدنیا بیاد  ، یعنی اقای دکتر بایستی بره پزشک قانونی جواب بده ! بانکه خانم دکتر بیشترین وقت سونو را انجام داده ! 

آیا این عادلانه هستش 

گلم در اروپا ومریکا ، اگه در موسسه ای دومتخصص سونو ، یک جنین را بررسی کنند ، هردو‌متخصص جواب سونو را مهر وامضا میکنند نه یک نفر !!!

و هردو نفر در پزشک قانونی جوابگوی کارشان هستن نه یک متخصص

ن والا دکنر من مهر و امضا کرد و همش ۱۰ دقیقه بیشتر نشد 

دکتر شما وقت کم واسه سونو شما گذاشته!!!!!!!

! بایستی از مرکز رستاک الگو بگیره ، ابتدا یک خانم روپوش سفید حدود ۴۵ دقیقه ،سونو دقیق و محاسبات انجام بده ، بعد بری سالن انتظار صبر کنی تا دو ساعت بعد نوبت سونو اقای دکتر بشه ،ایشون چند ثانیه یا چند دقیقه سونو کنند و تا چهار روز بعد گزارش سونو اماده وبا پیک به درب منزل شما ارسال گردد 

دکتر شما وقت کم واسه سونو شما گذاشته!!!!!!! ! بایستی از مرکز رستاک الگو بگیره ، ابتدا یک خانم روپوش ...

😁😁😁😁

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خیلی عالی هستش !  ولی چرا خانم دکتر فتاحی ، سونو خودش را مهر وامضا نمیکنه !  در جواب همه ...

برا‌ی من که خودش امضا و مهر کرد 

همه این حرفا که بد میگن راجع ب‌رستاک دروغه ، رستاک یدونه است 

من امسال هم سونو nt و هم آنومالی  رو در رستاک انجام دادم. نمی‌شناختم اینجا رو و برام یکم دور بود ولی چون دکترم اینجا رو تایید کرد رفتم. من 36 سالمه و همسرم 39.در مورد شغل و... سوالی پرسیده نشد اصلا. سر nt هزینه 410 تومندشد و گفتن اگه سی دی هم می‌خوای 15 تومن. اول به مدت 20 دقیقه یه خانم سونوگرافی کرد و بعد حدود 5-6 دقیقه خود دکتر طهماسبی پور. برای آنومالی هم مرحله اول 15 دقیقه بود و خود آقای دکتر 10 دقیقه حدودا. هزینه آنومالی هفتصد و خورده‌ای شد. هزینه زیاد بود ولی رفتارها بسیار خوب و به نظر کارشون دقیق بود. من با صاحب تاپیک در مورد این که هزینه زیلده موافقم اما در حقیقت با بقیه حرفاشون نه. من هم تو nt و هم آنومالی گفتن جواب نرماله با این که سنم بالای 35 است

سلام.. عزیزم کاملا مشخصه هدف زشت و دور از انسانیت شما که قصد دارید تعهداین مرکز را در ذهن عوام خراب ...

واقعا واقعا شما و srpideh33چی بهتون میرسه ما مادرای باردار رو گمراه کنید تو هر تاپیکی در رابطه با رستاک اومذید جنگیدید و یه چیزی گفتید.من دکترم گفته برو رستاک .اومدم نظر بخونم یکی گفته های یکی گفته وای .بابا خدا رو در نظر بگیریددددددددد 

یکی بیاد بگه رستاک چه طوره!قرآن رو بذاره رو بروش نظر درست بگه

من امسال هم سونو nt و هم آنومالی  رو در رستاک انجام دادم. نمی‌شناختم اینجا رو و برام یکم دور بو ...

سلام عزیزم امیدوارم تاپیک منو ببینید.منم دکترم گفته برم رستاک.اما نظرات خیلی تناقض داره من نمی دونم چه کنمممممم خواهشن بگید شما واقعا رفتید رستاک و خوب بود ؟؟؟

سلام عزیزم امیدوارم تاپیک منو ببینید.منم دکترم گفته برم رستاک.اما نظرات خیلی تناقض داره من نمی دونم ...

ببخشید من دیر دیدم احتمالا الان به دردتون نمی‌خوره نظرم. من راضی بودم. ولی برای سونوگرافی های دیگه جاهای دیگه رفتم با قیمت منتسب تر و راضی بودم. ولی باز برگردم گذشته چوم این سونوها خیلی مهمه باز همین رستاک میرم

تهران  در پایتخت کشور ،جالبه افراد تحصیلات بالا دارند وتمکن مالی خوب  ولی کمتر کسی با ای ...

ولی عزیزمن سال ۹۷ رفتم رستاک برای ان تی. اولش یه خانم سونومعمولی انجام داد که اذیتم نشدم طول هم نکشید همسرمم خودشون صدا زدن که بیاد داخل نی نی رو ببینه. بعدازاون منتظرموندم صدام زدن رفتم پیش خوده اقای دکتر و حدود۱۰ تا ۱۵ دقیقه جنین منو بررسی کردن. سی دی هم بهت میدن. یاشما داری دروغ میگی یا هدفت نمیدونم چیه که گمراه میکنی. رستاک خیلی معروفه توتهران. ازطرفی من تنها چیزیشون که اذیتم کرداین بود که بچه م رو زده بود بطن جانبی مغزش رو ستاره زده بود یعنی مشکل داره دکترم گفت مشکلی نیس و محض اطمینان تکرار کردم خودم