2777
2789
عنوان

مکمل برای بچه

144 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من دوماهه که با تجویز دکتر به پسرم مکمل ریسورس جونیور میدم و در عرض این دوماه دوکیلو وزن گرفته بود و عااالی بود. چند روزه این مکمل دیگه گیر نمیاد😭😭😭 میخواستم ببینم کسی تجربه دادن مکمل های دیگه رو به بچش داره؟ چه مکملی خوبه و نتیجه گرفتین ازش؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کیندر اپتایزر میدم برا اشتها خوبه راضیم

ولی مکمل مولتی ویتامین میم اورنج و ویتان هم خوبه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خیلی ممنونم از راهنمایی و جوابتون. داروکده هم ناموجود میزنه متاسفانه😭  

ببین اصلا نگران نشو... کلا خوب نیست مدت طولانی یه مکمل به بچه داد. حالا یه مدت یه چیز دیگه بده تا دوباره موجود بشه.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
من کیندر اپتایزر میدم برا اشتها خوبه راضیم ولی مکمل مولتی ویتامین میم اورنج و ویتان هم خوبه

خیلی ممنونم. ببخشید این مکمل هارو داروخونه ها دارن یا باید از آنلاین شاپ بخرم؟ 

خیلی ممنونم. ببخشید این مکمل هارو داروخونه ها دارن یا باید از آنلاین شاپ بخرم؟ 

خواهش میکنم. داروخ‌ونه ها دارن من از داروخونه گرفتم.

اون مکمل که گفتین رو شما چند گرفتین؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من کیندر اپتایزر میدم برا اشتها خوبه راضیم ولی مکمل مولتی ویتامین میم اورنج و ویتان هم خوبه

ویتان که درصد آهنو ویتامین دی و آ کم داره ضرر نداره؟

من آدزیر میدم ولی ویتامین ب نداره 

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
 ببین اصلا نگران نشو... کلا خوب نیست مدت طولانی یه مکمل به بچه داد. حالا یه مدت یه چیز دیگه بده ...

چه جالب. من فکر میکردم مکملش نباید عوض بشه پس با خیال راحت یکی دیگه میگیرم براش👌👌

ویتان که درصد آهنو ویتامین دی و آ کم داره ضرر نداره؟ من آدزیر میدم ولی ویتامین ب نداره 

نمیدونم خودمم موندم😭 یه دکتر اطفال میگفت مولتی ویتامین خارجی خوب نیست دوزش بر اساس نیاز بچه های خودشون تهیه شده و مناسب کودکان ایرانی نیست.ولی به بچه دو ماهه م ویتان میدم به قطرع ایرانی اطنینان ندارم.

کیندر برا دختر پنج ساله م هست