2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 32 پست
وقتی ازدواج میکردی فکر اینجاشو نکردی

منم سی سال موندم رو دست خانوادم فقط بخاطر اینکه جای دور نمیرفتم 

اخرسرم ک‌عقد کردم حق مسکن رو تو محضر از همسرم گرفتم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیشه باهاشونبذی یک مدت بمونی وبعد برگردی

ن نمیتونم هم دانشگاه دارم هم اینکه خانواده شوهرم میخوان بیا خونمون اخه اونام شهرستانن عمم میشه مادرشوهرم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

دلت باید مث شیر باشه قوی باش تو دیگه بزرگ شدی .

سعی کن  پدر مادرت یبار نفهمن ناراحتی غصه بخورن بخدا بسپارشون بگو بزودی میبینمتون .اینطوری ک وعده دیدار میدید بهم دلتو قرص میکنه حالا فرق نمیکنه کی باشه 

دیگه قبل عروسی باید بهش فکر میکردی ک نزدیکشون باشی . البته موقع جدایی اولش سخته حالا برن بعد چند روز ...

متاسفانه دوستداشتم تهران زندگی کنم ولی الان بیشتر دوستدارم برگردم پیش خانوادم ولی شوهرم تهرانه همه چیش

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ن نمیتونم هم دانشگاه دارم هم اینکه خانواده شوهرم میخوان بیا خونمون اخه اونام شهرستانن عمم میشه مادرش ...

خوب خوبه عزیزم میری دانشگاه سرت گرم میشه و از اون طرف عمه ات میخواد بیاد خودتو ناراحت نکن بعدم تو ابان تعطیلات زیاده برو پیشوون منم از خانوادم دورم 

چ قدر فاصله تونه عزیزم؟

پنج ساعت

متاسفانه دوستداشتم تهران زندگی کنم ولی الان بیشتر دوستدارم برگردم پیش خانوادم ولی شوهرم تهرانه همه چ ...

منم تهرانم 

تو تهران رفیق و دوست نداری؟

بچه نداری؟

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
خوب خوبه عزیزم میری دانشگاه سرت گرم میشه و از اون طرف عمه ات میخواد بیاد خودتو ناراحت نکن بعدم تو اب ...

اره..ولی اصلا با عمم راحت نیستم 

همدااان

نه استان مرکزی

منم تهرانم  تو تهران رفیق و دوست نداری؟ بچه نداری؟

رفیق دارم ولی رفت و امد  ندارم بچه هم ک تو اقدامم نشده فولیکول غالبم این ماه نداشتم سونو  دادم  

نه استان مرکزی

ببین گلم منم دورم دوساعت فاصلمه با اونا

هر وقت دلتنگ میشم با خودم میگم خوب یه کسایی هستن خارج کشور هستن.تمیتونن هر وقت دلشون خواست بیان .به هر حال ما تو کشور خودمونیم رفت و امدمون راحت تره