barana_b مدیر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 3140 عنوان واژینیسم | مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 65 پست کیا درگیر این بیمارین؟؟؟؟درمانی داشتین براش؟؟؟ 1398/07/28 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اولدوزلار عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 2258 چرا باید بد باشه؟؟ یک مریضیه که باید درمان بشه! شورش رو امثال شما در میارن که نمیذارن ملت به دوای در ... مگه من رئیسی چیزی هستم که نزارم ملت به دوای دردشون نرسن، امثال من فقط دوس نداریم مریضی که خیلی خصوصی پیش مرد جماعت مطرح بشه، بفرما خانوم ایشون مطرح کردن اگه چاره ای می دونین دوای به دردشون باشین نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش، ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
اولدوزلار عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 2258 اشكال نداره شايد يكي دسترسي ب دكتر نداره يا توان مالي دكتر رفتن نداره با يه سرچ ساده شايد مشكلش ح ... بله تو گوگل هست با تمام جزئیاتش، نه .... نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش، ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
aychichak عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1171 مگه من رئیسی چیزی هستم که نزارم ملت به دوای دردشون نرسن، امثال من فقط دوس نداریم مریضی که خیلی خصوصی ... راهنمایی کردم عزیزم که چیکار کنن و از کی کمک بخوان.در ضمن مردها مال ی کره دیگه نیستن. همه چیزو باید بدونن و یاد بگیرن.
اولدوزلار عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 2258 راهنمایی کردم عزیزم که چیکار کنن و از کی کمک بخوان. ممنون دوست خوبم🌹🌹🌹 نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش، ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
dey_mahi عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 12327 استارتر لطفا میگی چجوری خوب شدی؟ اگه ديدي همه چيز قشنگه بدون که مستي!!!🤞