2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 226585 بازدید | 44218 پست

@69sepid  عیدت مبارک کجایی الگو خانم،چرا خبری نمیگیری از ما تپلای بی اراده ؟؟منو رها نکن،،،.......... بری تنها میشم این ی ترانه بود وسطشو اخرشو هر چی ب مغزم فشار اوردم یادم نیومد،تو بیا کاملش کن

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍

@ساناز۴۷،ای بابا تک نشدی چرا

@خاصشونم ،بیا ببینمت،چون شماها مانکن شدین،لاغر شدین،(بالحن ساسی بخون) من تپل مهربانو باید ول کنید ب امون خدا🤨🤨🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت مانتو عیدم دکمه هاش بسته میشه،؟؟؟؟ میترسم از کمد درش بیارم امتحان کنم😭😭😭

چند روز پیش دیدمت خوب بودی که

عجب صبری دارین شماها منکه تا احساس میکنم یکم سنگین یا سبک شدم فوری میپرم رو ترازو

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
تو دیگه رسما منو نابود کردی😆😆😆 بیخیال بابا بخوریدو بیاشامید دنیا فقط دو روزه😈😈😈 الان فهمیدی ...

☹☹☹☹حالا انگار خودمو میکشم چقدکم میکنم یا صدتا دویس گرم یا هیچی😤😤😤😤

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 
خاک تو سر معده من ک از این عادتا نمیکنه🤪🤪🤪 بره بمیره روز ب روز داره گشاد تر میشه کثافت😬😬😬

🤣🤣🤣🤣😂😂

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 
سلام سلام عید شمام مبارک،هر چن عیدیم در کار نبود😏😏😏 نه بابا مام جمعی نبودیم حالا،همه ی طرف کِس ک ...

عزیزدلم

دیگه از من بدتر ک فک نکنم باشه 6 ماهه همش رو همون وزنم😐

انشاالله شر این ویروس هر چه زودتر کم بشه خسته شدیم به خدا

☺️
عزیزدلم دیگه از من بدتر ک فک نکنم باشه 6 ماهه همش رو همون وزنم😐 انشاالله شر این ویروس هر چه زودتر ...

کاش لااقل من تو همون وزن میموندم،عین کرونا هروز بیشتر میشم

من و کرونا در رقابتیم تو سیر صعودی😂😂😂

چند روز پیش دیدمت خوب بودی که عجب صبری دارین شماها منکه تا احساس میکنم یکم سنگین یا سبک شدم فوری می ...

میدونم زیاد شدم سایزمم ک افتضاح،تو دقیقا از چ زاویه ی ب من نگاه کردی بگو منم برم از همون زاویه نگاه کنم شاید زیاد نشده باشم🤔🤔🤔