2777
2789
عنوان

لکنت

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 40 پست
حتما حتما گدگفتارذرنان ببر. آنقدر استرس و شوک تاثیر بد رو حرف زدن بچه میزاره. خودم کشیدم چی میگی. پس ...

دوست عزیزم الان چطور حرف میزنه؟

توی مدرسه احساس خجالت نداره؟؟؟؟

راستی هزینه گفتار درمانی چقدره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همون گفتار درمانی کمکش میکنه  منم اختلال گفتاری داشتم بعد ۲۵ سال به لطف گفتار درمانی خوب ...

عزیزم شدید بودین؟ چقد طول کشید؟؟ آشنای منم لکنت شدید داره طفلی دیگه کلا روش نمیشه حرف بزنه به نظرتون مؤثره؟؟؟ 24 سالشه

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️
دوست عزیزم الان چطور حرف میزنه؟ توی مدرسه احساس خجالت نداره؟؟؟؟ راستی هزینه گفتار درمانی چقدره؟

من تهران هستم هفته ای 30 میدم. توی حروف مشکل داشت. مثلا ر، ش، ق

اینطوری. اولش خیلی اذیت بود خیلی زیاد. من گذاشتمش کلاس موسیقی خیلی فرق کرد. چون جمله اینها بسیار سخت میگفت. خجالت ته. بهش میگم یاد میگیری. تو باید سغی بکنی خوب بگی. خیلی تو خونه باید باهاش کار کرد. بعدش هم که شاید یکی دو نفر بهش میگفتن چرا اینجوری حرف میزیگنی بالاخره عزت نفس آدم پایین میاد دیگه. خیلی خیلی تشویق مادر مهم. 

الان میره پیش دبستان؟ هر جلسه گفتار درمانی هزینه ش چقدره؟ چند وقته میبریش؟

هزینش۴۰!هر۱ساعت الان۴ماه میره واقعا دیگ بی پول شدم اما چاره چیه

حافظ قران هستم!دوفرشته دارم مهرساوپارسا نزدیک۶و۴سالشون😍❤!!خدایامرسی بابت همه چی
من تهران هستم هفته ای 30 میدم. توی حروف مشکل داشت. مثلا ر، ش، ق اینطوری. اولش خیلی اذیت بود خیلی زی ...

ممنونم عزیزدلم

منم از چهارشنبه میبرمش

منم تهرانم

خدا کمکم کنه

چون خیلیها گفتن لکنت درمان نداره یکم روحیه مو از دست دادم

ممنونم عزیزدلم منم از چهارشنبه میبرمش منم تهرانم خدا کمکم کنه چون خیلیها گفتن لکنت درمان نداره ی ...

نمیدونم والا. لکنت دختر عموم داره اون آن بر اثر شوک شد. ولی یهو حالت چند بار گویی رو میگن لکنت دیگه؟ دختر عموم هم اینطوری. 

عزیزم شدید بودین؟ چقد طول کشید؟؟ آشنای منم لکنت شدید داره طفلی دیگه کلا روش نمیشه حرف بزنه به نظرتون ...

من لکنت نداشتم ولی بعضی از کلمات رو نمیتونستم تلفظ کنم باعث خنده بقیه میشد

مشکل من با دو جلسه گفتار درمانی و تلاش بیش از حد حل شد

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
من لکنت نداشتم ولی بعضی از کلمات رو نمیتونستم تلفظ کنم باعث خنده بقیه میشد مشکل من با دو جلسه گفتار ...

ممنون

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️