2777
2789

سوتیم تو دندونپزشکی واسه همتونم تعریف کردم😂😂بازم میگم 

عاقا من رفتم دندونپزشکی دکتر گف این چارشنبه میخوای بیای پر کنم دندونتو یا چارشنبه ی بعدی 

گفتم بنظر خودتون کدوم بهتره؟ 

گف خب صد در صد این چارشنبه.

گفتم باشه پس من چهارشنبه ی بعدی میام 😐

دیگه ام نشد جمعش کنم

😂😂😂

یهو اینجوری شد قیافش😐

گف اوکی ولی بیشتر شبیه لج بازی بودا😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم خیلی خنگ بازی در میارم رفتم مغازه دختر عموم تو زیر زمینی خیاطیه ظهر بود واسه اینکه مشتری نیاد گفت درو یواس باز کن وسایلو از فلانی بگیر درو ببند رفتم بالا رفتم بیرون درو بستم 😑😑😑هیچی دیگه کلی در زدم تا درو برام باز کردن اونم چون وسایلو نیاز داشت بیچاره این همه پله اومد بالا یا همین دیشب خالم گفت دست نزنی به گوشیم گذاشتم چیز لود شه تو جمع قشنگ ورداشتم خاموشش کردم 🤐🤐

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑

بنا داریم تو خونمون صبح ساعت از خواب بلند شدم تو فلاکس آب جوش ریختم و با چشمای پر خواب بردم واسشون بادم رفا چایی بریزم توش.بعد بیچاره با خجالت زد به در گفت خانم این که چایی نداره.

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊

وای دو روز پیش همش فکرم درگیر برنامه هام تو آبان ماه بود... رفتم خرید در سوپرمارکت. یه خانوم اومد گفت من عینکم نیست تاریخ شیر درسته. گفتم تا 27 ماه وقت داره.... بعد یهو ناغافل گفتم ولی برای برج هفت هستااااااا.... خانومه گفت... عهههههه. 

بعد شیر رو گذاشت و رفت. 

بعد رفتنش بود که فهمیدم چه گندی زدم.. حسابی عذاب وجدان دارم. 😭

خدایا شکرت...

پدرشوهر خالم فوت کرده بود بعد ما رفتیم مسجد براتسلیت اینا برگشتن شوهرخالم دم در بود استرس گرفتم تارسیدم به شوهر خالم گفتم انشاالابه سلامت جاش خالی نباشه😒نمی دونم چرااینو گفتم همه بهم نگاه کردم منم الفرار اخه مادرش هنوز زنده بود😱....یه شب عموم نبودشب کار بودش زنش بارداربود بعد من شب رفتم پیشش بمونم نترسه هشت ماه بودزن عموم داشت ظرف میشست  من یه چادر مشکی انداختم رو سرم مث ادا روح دراوردم گفتم هووووووو هووووو👻افتادم دنبالش اونم فرار میکرد میگفت بسم الله بسم الله یهو از هوش رفت منم ترسیدم چادرجمع کردم همسایه ها خبرکردم اومدن اب قندبهش دادن  گلاب گرفتن جلو بینیش بهوش اومد گفت یه سیاهی افتاده بود دنبالم ازترس از هال رفتم همه گفتن خدابهت رحم کرد آل بود(منم رو خودم نیوردم من بودم مادرم میکشتم😌رفتم پیشش نترسه بیشتر سکتش دادم زنرو😪😁)

خاک تو سرم امشب پدر شوهرم گفت شاید تاندوم دست در رفته منم بلند گفتم کااندوم  دستت چرا در رفته دیدم نامزدم داره می‌خنده خواهر شوهرم هم بدتر از اون اونی که تو هنگ بود من و پدر شوهرم بودیم  بعدش فهمیدم چی گفتم از خجالت میخواستم بمیرم آبروم رفت نامزدم میگه کاندوم دستت چرا در رفته بی تربیت

خدایا مواظب نی نی تو شکمم باش ب خودت سپردمش

من دندونمو کشیده بودم بعد تا عصرش خونش بند نیومد بابام دوباره بردم پیش دکتر خودش بیرون نشست من رفتم تو اتاق با ناله خیلی درد داشتم

بعد دکتره دوست بابام بود

بلند‌گفت باااااز کن

با‌ناله گفتم نههههه درد داااااره

میخواست گاز روشو عوض کنه گفتم نههههه خیلی بزرگهههه جا نمیشهههه

گفت تو باز کن جاااا میشهههه

بعد که اومدم بیرون یادم افتاد بابام پشت در بود

خدایا کاش از خونریزی مرده بودم آب شدم از خجالت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
من دندونمو کشیده بودم بعد تا عصرش خونش بند نیومد بابام دوباره بردم پیش دکتر خودش بیرون نشست من رفتم ...

اوووووه😓😂🤦🏻‍♀️

🌈 به کوتاهی آن لحظه‌ی شادی که گذشت، غصه هم می گذرد🌵