من از سکوت سایه ها، از همه ی آیینه ها، بیداری و بی خوابیا، از دیده ها، نادیده ها، سکون و این بی تابیا، ثانیه ها دقیقه ها، تنها تورو دارم هنوز،با داغ های سینه سوز «مرآت» برای فرشته های آسمونیم
بیاینتو گروه تلگرامی لباساشو از ترکیه میاره با قیمت و کیفیت خیلی عالی. از دست ندیدن
☺️☺️
https://t.me/joinchat/BUecN0A0lml-iO_aUy1EnA
من از سکوت سایه ها، از همه ی آیینه ها، بیداری و بی خوابیا، از دیده ها، نادیده ها، سکون و این بی تابیا، ثانیه ها دقیقه ها، تنها تورو دارم هنوز،با داغ های سینه سوز «مرآت» برای فرشته های آسمونیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
تا 7 سال داره. من خیلی ازش خرید میکنم جنساش عالیه.