2777
2789
عنوان

کمک😟😢

54 بازدید | 7 پست

خانمهایی که کربلا رفتن میخوام بدونم امن بود مشکلی نبود اونجا؟؟؟

من مامانو داداشم از سه شنبه رفتن الان سه روزه هیچ خبری ازشون نیست😑

خیلی اضطراب دارم قرار بوده فردا از ابادان با پرواز بیان ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم...

وااای خدا

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
عزیزم‌لابد از خستگی راه یک‌جا دارن استراحت میکنن چونکهمه یک دفعه برمیگردن خیلی شلوغ شده

خدا کنه همینطور باشه...

دعا کنین،این دلشوره از بین بره..

کلا ادم خوشبینیم اما الان...

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران‌نباش خیلی از خانوادم‌رفتن گفتن امن چیزی نیس اگه بود خبر دار میشدی به چیزای بد فکر نکن چون هوا گرمه اینجا واقعا هلاک‌میشه ادم لابد تو یکی از تکیه ها خوابیدن  خو ب چرا تماس نمیگیری باشون

خداجون‌بمون رحم‌کن...خداااا توروخدا

ای جانم صد البته ک نگرانیت طبیعی اول اینکه زیارتشون قبول😉

دومم اینکه مام زوار داشتیم ک با تاخیر بیان چون انتن دهی افتضاحه و نمیشه خبرداد

نگران نباش عزیزم چیزی نیست♥️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
نگران‌نباش خیلی از خانوادم‌رفتن گفتن امن چیزی نیس اگه بود خبر دار میشدی به چیزای بد فکر نکن چون هوا ...

منم زنگ میزنم میگه قادر به  پاسخگویی نیست...

انشالله فردا ببینمشون...

ممنون از همدردیت خواهری 😘😘😘

ای جانم صد البته ک نگرانیت طبیعی اول اینکه زیارتشون قبول😉 دومم اینکه مام زوار داشتیم ک با تاخیر بی ...

فداتشم عزیز دلم ...

ممنون از کمکت گلممم😘😘