2821
2789
عنوان

مرد هيز

269 بازدید | 22 پست

نامزدم وقتي ميريم بيرون به خانماهاي ديگه نگاه ميكنه همش بعضي وقتا راجع بهشون نظر ميده، جووونه ٢٤ سالشه از طرفي ميگم شايد جووونه دوست داره ببينه غريزشه ببينه چشم و دل سير بشه، بعضي وقتا ميگم نكنم زيادي هم ببينه من از چشماش بيافتم و تنوع طلب بشه؟ چي كار كنمممم گير كردم

قلب و روحش مریضه..چشم و دلش سیر شه؟؟؟

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انگشت کن تو تخم چشاش کور شه دیگ تورم نتونه ببینه😐

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

توام عین رادار بچرخ

خوشتیپ دیدی بگو چه خوشگله خوشبحال زنش

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

مردا همینن 

نگاه میکنن 

یکبار یه خانومه خیلی چاق مانتو جلو باز پوشیده بود شرمنده پیرنشم بالای ناف اونجاشو شکمش زده بود بیرون 

یهو همسرم گفت اینو ببین 

گفتم نگاه نکن 

گفت به من چه خودش میخواد نگاش کنن 

من😡

سالها دویدمو نرسیدم 💔

بهش بگو این رفتار رو نمیپسندی و تو اونو با کسی مقایسه نمیکنی و توقع همین رفتارم ازون داری

گفتم بهش ميگه من نگاه نميكنم كه ميگه چشم ولي رفتاراش احساس ميكنم دست خودش نيس

2790
2823
2791
2779
2792