2777
2789

شوهرم اصلا گیر نمیده فقط تنها چیزی که میگه همیشه این اگر روزی فکر مرد دیگه ای تو سرت باشه سرت منفجر میکنم😐

عشق  اون لحظه ای حس کردم که همه دنیا گفتن نه اما اون با عشق آغوشش باز کرد گفت تو بخوای اره💋💋 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی گفته غیرتی بودن در مقابل اپن مایند بودنه ؟؟

از کسی که رو حجاب گیر میده متنفرم ..اگر شوهرم ذره ای این رفتارو داشت ..هرگز ازدواج نمیکردم 

چون کسی که به زنش گیر میده یعنی تو انقدر بی عقلی که من باید برات تعیین و تکلیف کنم که چی بپوشی ..اصلا از آدمهایی که حق فکر کردن رو میگیرن چه مرد چه زن خوشم نمیاد ....نظر دادن با گیر دادن فرق دارا

غیرتی بودن شوهر ربطی به پوشش زن نداره غیرتی یعنی اینکه هوای زنشو داشته باشه تکیه گاهش باشه نزاره آب تو دلش تکون بخوره نزاره کسی ناراحتش کنه

مردایی که به پوشش گیر میدن غیرتی نیستن یه چیز دیگن

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

دوس ندارم به حجابم.گیر بده ولی دوس دارم حسود باشه نزاره کسی بهم نگاه چپ بندازه

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
غیرتی بودن شوهر ربطی به پوشش زن نداره غیرتی یعنی اینکه هوای زنشو داشته باشه تکیه گاهش باشه نزاره آب ...

اولین امضایی بود که خوشم اومد 

عزیزمم 💋

به معنای واقعی کلمه وقتی میام سایت خارج از این حالات نیست واکنشم       
واقعا غیرتو به این میبینی که همش به پوششت گیر بده؟

نه! ولی براش مهم نباشه هم ناراحت میشم! 

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
از نظر من غیرت همینه

منم همین عقیده رو دارم ولی واقعا این حرف اینقدر ترسناک میگه گاهی حس خطر میکنه که واقعا میگم چنین کاری میکنه😑

عشق  اون لحظه ای حس کردم که همه دنیا گفتن نه اما اون با عشق آغوشش باز کرد گفت تو بخوای اره💋💋