2821
2789
عنوان

سریال ترکی

972 بازدید | 13 پست

همسرم میگه حق نداری دیگه این فیلم ترکیه ایارو ببینی تاثیر بد میذاره روت😐آخه مگه من سستم که ببینم اونا عاشق هم میشن خیانت میکنن منم خیانت کنم ایششششش تا گلپری و سیب ممنوعه نبینم خوابم نمیره الانم منتظرم ۹ شه مگه اون به حرفم گوش میده😑😒

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای منم عااااشق فیلم ترکیم خیلی خوبه لعنتی

آره لعنتیا خیلی باحالن تازه فردا ایزل شروع میشه چند سال پیش که نشون داد ترکوند عشق ممنوعم پنج بار دیدم بازم جم گذاشته میبینم😆

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  
آره لعنتیا خیلی باحالن تازه فردا ایزل شروع میشه چند سال پیش که نشون داد ترکوند عشق ممنوعم پنج بار دی ...

منم همرو تا جایی ک بتونم و بشه میبینم خداییش فضا و داستانش خیلی مهیج و باحاله ولی دیگه خل ک نیستیم بریم خیانت کنیم اوووه حالا انگار مردای ایران یکیشون چ گلی ب سرمون زده ک حالا بخوایم ب دومیش فکر کنیم🤦‍♀️🤦‍♀️

قشنگ ترین سریال ترکی غیر طنزی که دیدم و با بقیه فرق میکرد Hercai  همون هرجایی به معنی  بی وفا  هستش که باید تو تلگرام   دانلود بشه هر هفته شنبه ها تو کانالا هست با زیر نویس فارسی واقعا قشنگ تر از بقیه س ( چون من سریال ترکی دوست ندارم  و نمیبینم  )ولی اینو دوست دارم   که تو تلگرام با زیر نویس میبینمش گاهی 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز