2777
2789
عنوان

دوستان بیایین

46 بازدید | 12 پست

آخرین قهرتون کی بوده و چند روز طول کشیده و کدومتون واسه آشتی پیش قدم شدین 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خوب چیکار میکنین قهر ندارین

خوب وقتی عصبانیه هیچی نمیگم سرش غرغر نمیکنم البته اونم زیاد پیش نمیره حالش که بهتر شد باهاش حرف میزنم البته معمولا خودش شروع میکنه اگرم پیش قدم شد حتی فقط اخلاقش عادی شده باشه و عذرخواهی نکنه به شرطی که بی احترامی نکرده باشه(که نمی کنیم معمولا)می بخشمش

پنجشنبه بود بدترین قهری که داشتیم و آخریش که تقصیر من بود همون شب آشتی کردیم

خدا رو شکر آشتی کردی برای منم دعا کن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
چی شده چرا قهرین؟ انشالله که زود آشتی کنین

سر یه جمله فقط دعوا درست کردم میسی گلم

خب برو بهش بگو که میدونی تقصیر توئه و دلت نمیخواد قهرتون ادامه دار شه  شوهرته؟؟

آره گلم باردارم نه عزیزم صبح رفتم پسم زد موقع قهر باید خودش بیاد وگرنه بدتر میکنه

شوهر منم دفعه اول برم خیلی عصبانی میشه ولی انقد باهاش ور میرممم که آشتی کنه بعدم شما بارداری اصلا خودتو ناراحت نکن اگه سر چیز کوچیک ناراحت شدی و دعوا شده شما هورمونات تغییر کرده تو بارداری تغییر خلق و خو طبیعیه بعدا که آشتی کردین بهش بگو که اگه چیزی میگی دست خودت نیست 

شوهر منم دفعه اول برم خیلی عصبانی میشه ولی انقد باهاش ور میرممم که آشتی کنه بعدم شما بارداری اصلا خو ...

مرسی گلم فدات شم باشه عزیزم