2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

84 بازدید | 14 پست

خانما من هر اسمی انتخاب میکنم چند روز که صداش میزنم مثله اینکه دلمو میزنه یا اینکه میگم نکنه فلان اسم قشنگ تر باشه پشیمون میشم نمیدونم چکار کنم دوماه دیگه دخترم به دنیا میاد اسم نداره😡😏

گزینه های انتخابی مون هم آوینا  لنا   مانلی   بارانا هست

بعد از به دنیا اومدن هر اسمی داشته باشه با عشق صداش میکنی.❤

آوینا ، بارانا رو دوس دارم

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خو صداش نزن تا دنیا بیاد😂

ولی مانلی خوش اهنگ معتیش هم قشنگه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

از بس دو دل ام  قدرت تصمیم گیری ندارم

هر کودوم بیشتر به دلت نشست انتخاب کن.

انقد بچه شیرینه بعدا انقد درگیر اسمش نمیشی

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

مایسا هم قشنگه 

😂اسم دختر حسین ماهینیه  بازیکن پرسپولیس

ب قول داداشش مایسا وایسا 😂اخرشم زینب صداش میکنیم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اوینا و لنا دوس ندارم اوین قشنگتره لنا هم نوشتنش روکاغذ خوب نیس  بارانا هم معنی تپه کوه میده ما ...

شوهرمم مانلی رو بیشتر دوست داره چون ایم خودش هم با م شروع میشه ولی باز گفته هرچی تو دوست داری

وای عزیزم یه روز دیگه زایمان میکنی؟ 

ن بابا 😂مجردم تیکر اومدن ابانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40