2777
2789

بهتر بگیم هدف خلقت چیه؟ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون....

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدف خلق انسان فقط عبادته ؟

قرآن که اینطور گفته.اما چه عبادتی؟عبادتی که با انجام اون به سعادت رسید.ساده به این کلمه نگاه نکنید،دنیایی حرف در این آیه هست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

چیزی که من تو تجربه کسایی که مردنو زنده شدن و اون طرف فلسفه زندگی رو فهمیدن خوندم اینه که ما هرکدوم خودمون حاضر شدیم برا رشد و کمال معنوی روحمون به زمین بیایم و حتی شرایط و مسیر زندگیمونم خودمون انتخاب کردیم و هیچکس ما رو مجبور به اینکار نکرده در واقع این یه ماموریت برا رشد روح و تکاملمونه

که روح هایی هم که به این ماموریت اومدن ارواح شجاعی هستن

ما اینجا هستیم تا ماموریتمونو تموم کنیم و به تکامل برسیم و بعد پیش معبودمون برگردیم❤

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
چیزی که من تو تجربه کسایی که مردنو زنده شدن و اون طرف فلسفه زندگی رو فهمیدن خوندم اینه که ما هرکدوم ...

ما که به اختیارخودمون به این دنیا نیامدیم

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
ما که به اختیارخودمون به این دنیا نیامدیم

چرا عزیزم

خدا ما رو مجبور به چیزی نکرده ما خودمون قبول کردیمو برا تکامل روحمون به زمین اومدیم

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
یعنی شماخودت خواستی بیای به این دنیا؟

عزیزم چون میخواستم اینو برات پیدا کنم دیر شد

این یه قسمت از متن کتاب در اغوش نور تجربه بتی جین ایدی هست که مرده و به اون دنیا رفته و بعد برگشته اگه دوس داشتی بخونش عزیزم جواب خیلی از سوالاتو میگیری و میفهمی اونور چه خبره و فلسفه خیلی از چیزا چیه