2777
2789

من تک دخترم ازدواج هم کردم ویه دختر و پسر دارم ولی هرگز تو عمرم احساس خوشبختی نکردم همیشه حسرت خواهر و میخورم هیچ چیز ی شادم نمی کنه پیش خودم می گم اگه یه خواهر داشتم این جوری نبودم می تونستم باهاش درد دل کنم وسبک بشم همیشه از خدا گله ی بی خواهری و دارم کاش من یه دونه هم وجود نداشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه می گم هیچی نمی تونه جای خواهر و پر کنه 

درسته عزیزم ولی الان دیگه خواهر برادری ها بدرد نمیخوره. شاید اگه خواهر داشتی برات بدتر بود😊

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣

ببین فکر میکنی من خیلی خواهرا دیدم ک اصلا به درد همدیگه نمیخورن و باهم رفیق نیستن خیلی کم پیش میاد دوتا خواهر اونقدر مچ باشن ک بتونن دردل کنن باهم مامان من ۴ تا خواهرن هرکی هرجا مییبنه فکر میکنه خیلی صمیمی و خوبن باهم درصورتی ک بین خودشون همیشه بحث دارن و حتی مامانم درد دل ناراحتی از خواهراشو پیش من میکنه ک دخترشم شما سعی کن با دخترت رقیق باشی از حالا تا بزرگ‌ک شد بشی سنگ صبورش اونم بشه سنگ صبورت

خواهر خوبه خیلی ولی خوب دختر داری میتونه جاشو پر کنه تا حدوی دخترت هم خواهر نداره باهم خیلی باید صم ...

قصدم اینه به امید خدا یه دختر دیگه بیارم نمی خوام دخترم مثل خودم همیشه حسرت خواهر رو دلش بمونه 

جاری منم خواهر نداره خیلی ناراحته یکم دلم براش میسوزه ولی خب ان شاءالله دخترت جاشو میگیره غصه نخور❤

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

من قبلا ناراحت بودم الان ن دخترم جای خواهرم

ممکن بود خواهرم از اون خواهر بدا بشه 

اما دخترم هیچوقت باهام بد نمیشه و حسادت نداره

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂