2777
2789
عنوان

سفر به گذشته

281 بازدید | 14 پست

دیشب یه فیلم دیدم که پسره  میتونست به گذشته برگرده و گندکاریایی ک کرده درست کنه کاش واقعا  میشد ب گذشته برگشت.... اگ میتونستین به گذشته سفر کنین به ی زمان خاص ...چه کارایی میکردین و یا از اتفاق افتادن چه چیزایی جلوگیری میکردین؟

این خواستگار سمجم تو دانشگاه و از هموو اول میشستم پهن میکردم که بعدا واسم شاخ نشه😒

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه به گذشته بر میگشتم شب عروسی بیشتر میرقصیدم😂

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

من دوست داشتم به ۹ سالگی  برگردم یه چیزیو درست میکردم ولی نمیگم و ۱۴سالگی برگردم نزارم داداشم بره بیرون که تو حسرت دیدن و صداش بمونم برای همیشه

اگه عکسمو هنوز لایک نکردی بیا لایکش کن منتظره ممنونم

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت

همون 23 سالگی میرفتم یه شغل درست و حسابی که موقعیتشو داشتم اما با لجبازی ولش کردم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

۶سال پیش باهمسرم دوست بودم هنوزازدواج نکرده بودیم سر یه سری مشکلات جداشدیم یک سال طول کشید تادوباره اشتی کنیم من تواون یک سال اشتباه کردم ورفتم سراغ کس دیگه فقط میخواستم جاشوپرکنم که نمیشد هیچ حسی به هیچ کدوم نداشتم فقط هم درحد تلفنی حرف زدن بود که اگربرمیگشتم به گذشته همونم نمیکردم فقط اون یک سال درست میکردم ازبقیه زندگیم پشیمون نیستم

تنهایی قشنگه اما دونفره اش!

از ب دنیا اومدن خودم .. 

نمیدونم هیچی برای اصلاح ندارم .. هر اتفاقی و افتاده باید میفتاده

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  )