2777
2789
عنوان

معرفی تب سنج امرن (omron) مدل 720

865 بازدید | 1 پست

تب سنج یک وسیله خیلی ضروری برای نوزاد هست مخصوصا زمانی که واکسن میزنن و مریض. اگه نمیدونید تب سنج چه مارکی خوبه من یکی از بهترین تب سنج های دنیا رو که خودمم خریدم رو بهتون معرفی میکنم. تب سنج امرن یا امرون که خیلی کاربرد داره و هیچ عوارضی نداره.

قبلا یه سری تب سنج شیشه ای بود که دورنش جیوه داشت این تب سنجا از سال 2001 ممنوع شدن و تب سنج های دیجیتال الان جایگزین اونا شدن که استفاده ازشون آسونه و بهداشتی هستن و هیچ ضرری برای نوزاد ندارن .

تب سنج امرن مدل 720

تب سنج امرن تب رو از طریق پیشونی و به شکل لیزری اندازه گیری میکنه در کمتر از 1 ثانیه میزان دقیق دما رو دقیق نشون میده.  دقت اندازه گیریش خیلی بالاست وزنش سبکه حدود 130 گرم وزن داره. تب سنج امرون صفحه نمایش خوانا و بزرگ داره.

این تب سنج تو تاریکی دید داره.

دما رو هم به صورت سانتیگراد اندازه میگیره هم فانهاریت.

خاموشی خودکار هم داره

این مدل  نسبت به مدل های مقعدی، پستونکی، دهانی و زیر بغل خیلی بهتره و دقتش از اونا خیلی بیشتره. این تب سنج ها برای نوزاد کمتر از 3 ماه نباید استفاده بشه ولی تب سنج امرون رو میتونید قبل از 3 ماهگی هم استفاده کنید.

یکی از مزایای مهم تب سنج امرون اینه که اندازه گیری دمای بدن نوزاد چون خیلی تکون میخوره از طریق پیشونی خیلی راحتتره تا اینکه بخوای تب نوزاد رو از طریق زیربغل یا داخل دهان اندازه بگیری.

تب سنج امرون خیلی بهداشتی تره چون مستقیم به بدن نوزاد نمیخوره

این تب سنج کارایی های دیگه ای هم داره مثلا:

دمای محیط رو براتون اندازه میگیره

دمای مایعات مثل دمای شیر یا اب برای حموم نوزاد رو میتونید با این تب سنج اندازه بگیرید.

بدنه ضدآب داره

هشدار دمای غیر مجاز داره

همچنین حافظه داره تا 25 مرتبه دمای بدن نوزاد رو ثبت میکنه

طراحی خوبی داره و استفاده ازش خیلی آسونه  

تب سنج رو حتما تو چک لیست سیمونی قرار بدید

عکسو قیمت

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد