2777
2789
عنوان

ازدواج...

235 بازدید | 30 پست

خانوما فضولی نباشه ها....

ولی از همون اول که شوهرتونو دیدین ازش خوشتون اومد؟؟

راضی بودین ازش؟

یا طول کشید و بعدا علاقه پیدا کردین؟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست بودیم

البته قبلش ازش متنفرررررررر بودم

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

نه از همون اول که دیدم خوشم نیومد ولی کم کم که آشنا شدیم خوشم اومد بعدم دوست شدیم 3 سال اینا دوست بوديم که دیگه ازش و از حسم مطمئن شدم بعد ازدواج کردیم😍

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
نه خوشم نیومد.بیشتر چون از مامانش بدم میومد....وگرنه خودشو که نمیشناختم

الان چی....دوستش دارین؟

عجبب

برای خودم و اطرافیانمم خیلی تعجب برانگیز بود 

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
نه از همون اول که دیدم خوشم نیومد ولی کم کم که آشنا شدیم خوشم اومد بعدم دوست شدیم 3 سال اینا دوست بو ...

😍💎💚

2827
2791
2779
2792