2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

113 بازدید | 11 پست

خانومامن ازشوهرم خوشم نمیادبه دلایلی دوست دارم ازش جدابشم ولی بهونه ای ندارم میشه بگیدچکارکنم؟تروخداراه کاربدین چه بهونه ای بدم دستش خستم شددیگه😢

پس چرا باهاش ازدواج کردی زندگی یک نفر دیگه روخراب کردی؟!من راهکار برای طلاق نمیدم خراب کردن زندگی راحته ولی درست کردنش سخته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز یه فیلم دقیقا تو این مایه ها دیدم

بشین سرجات خواهر من

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
تروخدایه راه کاربدین تروخداالتماس میکنم خیلییییی بریدم😢😢😢😢

ببین دختره تو فیلم هم اینکارو میخواست انجام بده همه جوره به شوهرش تهمت زد خیلی بد که آخرش جدا شد همه فکر میکردن شوهرش بدترینه

بعد طلاقش رفت دنبال یه پسری که عاشقش بود پسره گفت یه بارم بیای شکایت میکنم ازت پدرشم حرفاشو شنید و گفت من همچین دختری ندارم دختره رفت دنبال باباش تا توضیح بده ماشین خورد مرد

پس الکی بهونه نیاریم برا جدا شدن از یکی

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
شاید اسی هم همون فیلمو دیده

اگه میدید که دورشو خط میکشید کاش ببینه بالا توضیح دادم

کار درستی نیس الکی بهونه بیاریمو جدا شیم

میشه اسم فیلم روبگی؟

بخدا نمیدونم تو ترکیه پخش میشد سینمایی بود